Duplex Μάρκου Μπότσαρη 26-46, 152 35, Βριλήσσια, Patima Vrilission, Vrilissia

VrilissiaΜάρκου Μπότσαρη 26-46, 152 35, Βριλήσσια
€ 995.000
5 quartos
173 m²
3 casas de banho
Elevador
Anúncio atualizado em 03/07/2024
Descrição

referência: 82542

Κωδικός ακινήτου: 82542 - Βριλήσσια Άνω Βριλήσσια ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 173 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, 2 μπάνια και WC. H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα ενεργειακά, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, θυροτηλεόραση, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 995.000 €
Κωδικός ακινήτου: 82542 - Βριλήσσια
Σε μια ήσυχη και ειδυλλιακή γειτονιά στην Άνω Βριλήσσια, προσφέρεται προς πώληση μια οροφομεζονέτα 2 επιπέδων με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Με συνολική επιφάνεια 173 τ.μ., αυτή η μεζονέτα διαθέτει 4 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, 2 μπάνια και ένα WC.

Η κατασκευή της ξεκίνησε το 2024 και έχει ενεργειακή κλάση Α+, προσφέροντας μεγάλη εξοικονόμηση στις ενεργειακές δαπάνες. Επιπλέον, διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας, επιτρέποντας στους κατοίκους να απολαύσουν άνεση και ζεστασιά όλο το χρόνο. Η απεριόριστη θέα προς την πόλη, σε συνδυασμό με τα ενεργειακά κουφώματα και τα διπλά τζάμια, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης.

Το σπίτι διαθέτει ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα και πρόσβαση για ΑΜΕΑ, προσφέροντας στους κατοίκους μια άνετη και λειτουργική καθημερινότητα. Επίσης, διαθέτει πάρκινγκ και αποθήκη για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Το τζάκι, οι εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ο συναγερμός, οι σίτες, ο ηλιακός θερμοσίφωνας, η θυροτηλεόραση και η εσωτερική σκάλα, είναι μερικές από τις πολυτελείς παροχές που κάνουν αυτό το ακίνητο ακόμα πιο ελκυστικό.

Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα κύρια σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής και ταυτόχρονα προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Η αρχιτεκτονική του σπιτιού συνδυάζεται αρμονικά με το φυσικό τοπίο της περιοχής, δημιουργώντας ένα απολαυστικό περιβάλλον διαβίωσης. Ανακαλύψτε την άνεση, την πολυτέλεια και την ηρεμία σε αυτήν την υπέροχηοροφομεζονέτα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια ξενάγηση και να διαπιστώσετε από κοντά όλες τις ανέσεις που προσφέρει.
| UNION PROPERTIES +30 2108087844 - +30 6940579421, https://www.union-properties.gr/, email: north@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
contrato
Venda
tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
superfície
173 m²
quartos
5 (4 quartos, 1 outro), 3 casas de banho
andar
3° andar, com elevador, com acesso a deficientes
número total de andares do prédio
2 pisos
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
outras características
Lareira
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Custos
preço
€ 995.000
Eficiência energética
estado
Novo / Em construção
aquecimento
Aquecimento, piso radiante, fonte de alimentação elétrica
Eficiência energética
A+
Opções adicionais

Contactar o anunciante