Apartamento T1 Παλαιό Φάληρο, Κέντρο, Palaio Faliro

Palaio FaliroΠαλαιό Φάληρο
€ 1.600/mês
2 quartos
55 m²
1 casa de banho
Andar 2
Elevador
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 03/07/2024
Descrição

referência: 1061251

Ζήστε την επιτομή της πολυτέλειας και της ευκολίας σε αυτό το μαγευτικό διαμέρισμα 55 τ.μ., φωλιασμένο σε μια νεόδμητη πολυκατοικία, σε στρατηγική τοποθεσία ακριβώς πίσω από το Ευγενίδειο Ίδρυμα στο Φάληρο και σε απόσταση αναπνοής από το SNF.

Μπείτε σε αυτή τη μοντέρνα κατοικία και μαγευτείτε από τον απρόσκοπτο συνδυασμό κομψότητας και λειτουργικότητας. Το διαμέρισμα προσφέρει μια ανοιχτή κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, άνετο καταφύγιο για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα, ενώ το πολυτελές μπάνιο προσφέρει μια ατμόσφαιρα σπα για απόλυτη χαλάρωση, ένα εσωτερικό βοηθητικό δωμάτιο και μια μεγάλη βεράντα, ιδανική για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θέα.

Δεν έχει γίνει καμία έκπτωση στο κόστος σε αυτό το πλήρως επιπλωμένο διαμέρισμα, το οποίο είναι εξοπλισμένο με κορυφαίες ενσωματωμένες ηλεκτρικές συσκευές, όπως κομψό ψυγείο κρασιού για όλες τις διασκεδαστικές σας ανάγκες, τηλεόραση, κλιματισμό, ανεμιστήρες με τηλεκοντρόλ, ενδοδαπέδια θέρμανση, εσωτερικά και εξωτερικά συστήματα σκίασης - εξασφαλίζοντας την άνεση σας σε κάθε βήμα.

Για μεγαλύτερη ευκολία, διαθέτει επιπλέον βολική αποθήκη για όλα τα υπάρχοντά σας στο υπόγειο και υπαίθριο χώρο στάθμευσης με γρήγορο φορτιστή EVC, που καλύπτει τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής σας.

Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκαλέσετε αυτό το εκπληκτικό ακίνητο σπίτι σας - ελάτε να ζήσετε την επιτομή της σύγχρονης ζωής σε αυτό το κομψό διαμέρισμα!

HOUSING SOLUTIONS REALTY: 2111995708, 6944271463, email: info@housingsolutions.gr, www.housingsolutions.gr
Características
contrato
Renda
tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
superfície
55 m²
quartos
2 (1 quarto, 1 outro), 1 casa de banho
andar
2° andar, com elevador, com acesso a deficientes
Lugares de estacionamento
1 em garagem
outras características
Sistema de alarme
Porta blindada
Exposição externa
Varanda
Sistema de tv com antena parabólica
Mobilado
Jardim comum
Janelas em vidro duplo / metal
Custos
preço
€ 1.600/mês
fiança
Não indicado
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Opções adicionais

Contactar o anunciante