1/18

Duplex, muito bom estado, 135 m², Nea Kifisia, Kifissia

Kifissia
€ 2.200/mês
2 quartos
135 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 04/07/2024
Descrição

referência: W-02W3TR

Αυτή η εντυπωσιακή μεζονέτα προσφέρεται ανεπίπλωτη ή επιπλωμένη, έχει ανακαινιστεί πλήρως σε άψογο μοντέρνο στυλ με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες. Ο επάνω όροφος απαρτίζεται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με πολυτελή γκαρνταρόμπα και σύγχρονο μπάνιο. Στον ισόγειο όροφο, ένα ευάερο σαλόνι με ανοιχτή μοντέρνα κουζίνα, λουσμένο με άπλετο φυσικό φως, φινιρισμένο με ξύλινα παρκέ δάπεδα, ένα μοντέρνο τζάκι και WC επισκεπτών. Ο μικρός κήπος με ξύλινο deck προσφέρει έναν ήρεμο φιλόξενο υπαίθριο χώρο, ενώ το υπόγειο επίπεδο προσφέρει έναν ευέλικτο χωρο, ατελιέ, playroom ή δωμάτιο φιλοξενίας με ντους επισκεπτών. Αυτό το σπίτι είναι εξοπλισμένο με διπλά τζάμια αλουμινίου, ηλεκτρικές τέντες, θέρμανση φυσικού αερίου, κλιματισμό, πόρτες ασφαλείας και σύστημα συναγερμού για βέλτιστη άνεση και ασφάλεια. Βρίσκεται σε εξαιρετική, ήσυχη και κατάφυτη τοποθεσία, κοντά στα κέντρα της Νέας Κηφισιάς, της Ερυθραίας και της Κηφισιάς, με εύκολη πρόσβαση σε κεντρικές λεωφόρους, τον αυτοκινητόδρομο, αγορές, αθλητικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες αναψυχής. Αποτελεί ιδανική κατοικία για ένα άτομο ή ζευγάρι.

Κηφισιά: Τοποθεσία και περιβάλλον του ακινήτου
Το ιστορικό κέντρο της Κηφισιάς διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από δημοφιλή καταστήματα και εστιατόρια σε ένα από τα πιο διάσημα σημεία της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση από διεθνή σχολεία και αθλητικές εγκαταστάσεις.
Γνωστή και δοξασμένη ως ο δήμος της φινέτσας και της καλοπέρασης, η Κηφισιά είναι η ιδανική τοποθεσία για όποιον αναζητά πολυτελή σπίτια σε ένα ιδιωτικό περιβάλλον.
ένα γραφικό προάστιο, καταπράσινο και ήσυχο αν και σε κοντινή απόσταση από το πολυσύχναστο κέντρο της Κηφισιάς με όλες τις ανέσεις που θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος.
Η Κηφισιά είναι μια από τις παλαιότερες ευρωπαϊκές πόλεις με ιστορία πάνω από 2500 χρόνια. Είναι ένα σταυροδρόμι πολιτισμού, τέχνης, ιστορίας, γαστρονομίας, σύγχρονων εμπορικών κέντρων, μουσείων και γκαλερί. Βρίσκεται 12 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου της Αθήνας, όπου μπορείτε να φτάσετε εύκολα μέσω του βόρειου τερματικού σταθμού της γραμμής 1 του μετρό της Αθήνας.
Η περιοχή είναι επίσης γνωστή για την εμπορική της αγορά, την τέλεια ρυμοτομία, τη μοναδική αρχιτεκτονική των σπιτιών και των καταστημάτων και τους επιβλητικούς πυργίσκους, που συνδυάζονται με το ήρεμο, πράσινο και όμορφο περιβάλλον. Το εμπορικό κέντρο καλύπτεται από ένα εκτεταμένο δίκτυο πεζόδρομων και ποδηλατοδρόμων, όπου μπορεί κανείς να απολαύσει το περπάτημα κάτω από τα πλατάνια ή το ποδήλατο στις διαδρομές ανάμεσα στα παλιά αρχοντικά και τις βίλες.
Η Κηφισιά χαρακτηρίστηκε, ως "προάστιο - μουσείο" για τα πιο "πομπώδη και εκκεντρικά αρχιτεκτονικά δείγματα που δεν έχουν όμοιό τους στην Ευρώπη" από τον Βρετανό συγγραφέα, κριτικό τέχνης και αρθρογράφο αρχιτεκτονικών περιοδικών, Oster Lancaster 1908 -1986. Λόγω του υγιεινού κλίματος, του όμορφου περιβάλλοντος και της
σχετικά μικρή απόσταση από την Αθήνα, η Κηφισιά υπήρξε μια προνομιούχα
μέρος όπου ευγενείς άνθρωποι από την αρχαιότητα
χρόνους. Ανάμεσά τους, ο διάσημος ρήτορας και σοφιστής, Ηρώδης
ο Αττικός, και στα μεταγενέστερα χρόνια μεγάλες προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών,
επιχειρηματικότητας, καθώς και κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες.
προσωπικότητες, πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Δημοκρατίας.
Είναι ένας υπέροχος, γραφικός με εξαιρετικό τρόπο ζωής τόπος.
Η Κηφισιά είναι ένας παράδεισος όλες τις εποχές!
Características
Tipologia
Duplex | Propriedade de luxo
Contrato
Renda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
3
Elevador
Não
Superfície
135 m²
Quartos
2
Quartos
1
Casas de banho
3
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Aquecimento
Individualizado, alimentado a metano
Outras características
  • Exposição externa
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 2.200/mês
Preço por m²
16 €/m²
Detalhes de custos
Fiança
Não indicado
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1974
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Individualizado, alimentado a metano
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+15 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante