1/5

Apartamento T1 novo, terceiro andar, Tzitzifies, Caliteia

Caliteia
€ 190.000
2 quartos
47 m²
1 casa de banho
Andar 3
Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 05/07/2024
Descrição

referência: W-02VOC9

Μόλις λίγα μέτρα από το παραλιακό μέτωπο, πολύ κοντά στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και στο κέντρο της Καλλιθέας μία νέα εξαώροφη κατασκευή ετοιμάζεται να ανοίξει τις αγκαλιές της στους νέους ιδιοκτήτες της. Με έναν αέρα μοντέρνας αισθητικής και εργονομικού σχεδιασμού, αυτό το διαμέρισμα 3ου ορόφου και 47 τ.μ .,προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα σε συνδυασμό με σύγχρονες υποδομές. Με έξυπνα διαμορφωμένους χώρους και υλικά καλής ποιότητας θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό κάτοικο. Διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, 2 βεράντες συνολικά 17 τ.μ., γκαράζ αλλά και αποθήκη που συμπληρώνουν την εικόνα του. Μόλις λίγα χιλιόμετρα από τον Πειραιά, την Αθήνα αλλά και το μελλοντικό πάρκο στο Ελληνικό, αποτελεί μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Τοποθεσία: Η Καλλιθέα, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3 χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Καλλιθέα, που κυριολεκτικά σημαίνει «ωραία θέα», είναι μια περιοχή που στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν γεμάτη από όμορφες νεοκλασσικές καλοκαιρινές κατοικίες, απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο δίκτυο αγορών, ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές, καθώς φιλοξενεί τρία πανεπιστήμια. Πάντειο, Χαροκόπειο και Σιβιτανίδειος. Η Καλλιθέα είναι μία από τις τρεις γειτονιές που έχει επωφεληθεί περισσότερο από το σχέδιο Αναγέννησης του Φαλήρου, ξεκινώντας με την κατασκευή χώρων Ολυμπιακών Αγώνων και το πρόσφατο εντυπωσιακό Πάρκο και Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, που φιλοξενεί την Εθνική Όπερα και την Εθνική Βιβλιοθήκη.

Προσβασιμότητα: Συνδέεται με τρένα και λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.

Επενδυτική δυναμική: Η εγγύτητά του τόσο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, είναι μια περιοχή που έχει πάντα μια σταθερή ζήτηση.
Características
Tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
3
Elevador
Sim
Superfície
47 m²
Quartos
2
Quartos
1
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 190.000
Preço por m²
4.043 €/m²
Eficiência energética
  • Estado

    Novo / Em construção
  • Aquecimento

    Individualizado, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+2 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante