1/6

Apartamento T1 para restauro, primeiro andar, Ano Kaisariani, Kaisariani

Kaisariani
€ 82.000
2 quartos
40 m²
1 casa de banho
Andar 1
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 04/07/2024
Descrição

referência: W-02W3YT

Αν αναζητείται ένα μικρό και ζεστό χώρο, είστε λάτρης της φύσης και θέλετε να μένετε κοντά σε βουνό, τότε αυτό το ακίνητο ίσως είναι ιδανικό για εσάς.

Πρόκειται για ένα γωνιακό, φωτεινό διαμέρισμα προσόψεως 1ου ορόφου στην Άνω Καισαριανή, 40 τμ, κατασκευής 1962, απέναντι από το χώρο αναψυχής "Ξύλινα", δίπλα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Καισαριανής και σε απόσταση αναπνοής από τον Υμηττό και τη Πανεπιστημιούπολη. Αποτελείται από ένα χώρο υποδοχής - σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο. Το μπαλκόνι του είναι αρκετά ευρύχωρο, κάτω από πλατάνια και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα μια μικρή παρέα για χαλάρωση.

Η στάθμευση είναι εύκολη καθώς υπάρχουν αρκετοί χώροι γύρω από το διαμέρισμα. Απευθύνεται κυρίως για εργένηδες, ζευγάρια, φοιτητές και επενδυτική χρήση. Η θέρμανση πραγματοποιείται με ηλεκτρικά σώματα και κλιματιστικό και το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνισης.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Καισαριανή αποτελεί προάστιο που βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Αθήνας. Είναι γνωστή για το όμορφο καταπράσινο περιβάλλον της και τη γειτνίασή της με τον Υμηττό, το δεύτερο ψηλότερο βουνό της Αττικής. Η περιοχή διαθέτει ένα μείγμα κατοικιών και παραδοσιακών ελληνικών σπιτιών, μαζί με πάρκα, εκκλησίες και μια μικρή εμπορική περιοχή. Στην Καισαριανή βρίσκεται επίσης ένα διάσημο μοναστήρι, η Μονή Καισαριανής, που αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό.

Παρά την ήρεμη ατμόσφαιρά της, η Καισαριανή συνδέεται καλά με το κέντρο της Αθήνας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθιστώντας την μια βολική τοποθεσία για όσους θέλουν να απολαύσουν την έντονη πολιτιστική σκηνή της πόλης, αλλά και να έχουν ένα μέρος για να αποσυρθούν από τη φασαρία.

Η Καισαριανή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές, με εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda
Andar
1
Elevador
Não
Superfície
40 m²
Quartos
2
Quartos
1
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Outras características
  • Exposição externa
Informações de preço
Preço
€ 82.000
Preço por m²
2.050 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1962
  • Estado

    A reestruturar
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+3 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante