1/14

Apartamento T2 muito bom estado, primeiro andar, Centro, Vouliagmeni

Vouliagmeni
€ 1.800/mês
3 quartos
80 m²
1 casa de banho
Andar 1
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 08/08/2024
Descrição

referência: W-02T5RE

Ένα υπέροχο διαμέρισμα 80 τ.μ. με θέα στην θάλασσα, είναι διαθέσιμο για μακροχρόνια ενοικίαση από την EV. Πρόκειται για διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων στο κέντρο της Βουλιαγμένης, σε απόσταση αναπνοής από την παραλία και τα τοπικά εστιατόρια. Βρίσκεται στον 1ο όροφο και ανήκει σε συγκρότημα διαμερισμάτων που βρισκεται σε περιβαλλοντα χώρο δέντρων και πράσινου έκτασης 1.5 στρεμματων. Το διαμέρισμα ανακαινίστηκε πληρως το 2013 και φρεσκαρίστηκε διεξοδικά τον Μαιο του 2024. Αποτελείται από ανοιχτή ανακαινισμένη κουζίνα και σαλοτραπεζαρία, ένα ανακαινισμένο μπάνιο και 2 υπνοδωμάτια με πρόσβαση σε δυο υπέροχα μεγάλα μπαλκόνια με θέα στην θάλασσα και σε καταπράσινο παρκο με πεύκα. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκεύες, ενεργειακά κλιματιστικά σε καθε δωμάτιο και καινούριο σύστημα smart συναγερμού. Διαθέτει διπλά τζάμια και σίτες, συντηρημένα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά και πόρτα ασφαλείας. Στην ήσυχη πλατεία-πάρκο εκτός του συγκροτήματος υπάρχουν θέσεις φόρτισης ηλεκτρικού οχήματος. Τα κατοικίδια είναι ευπρόσδεκτα. Ιδανική επιλογή για ζευγάρι ή single λάτρη της Αθηναϊκής Ριβιέρας!

Τοποθεσία: Η Βουλιαγμένη αποτελεί εδώ και πολλά χρονιά τον καλοκαιρινό προορισμό για τους κοσμοπολίτες Ευρωπαίους και την πιο πολυπόθητη τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με τις αμμώδεις παραλίες, τα παραθαλάσσια εστιατόρια, τους πευκόφυτους λόφους, τις πεζοπορικές και ποδηλατικές διαδρομές δίπλα στον παραλιακό δρόμο. Απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από την κέντρο της Αθήνα και 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Γλυφάδα για ψώνια, καθώς και το μοναδικό γήπεδο γκολφ των 18 τρυπών της Γλυφάδας.
Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Βουλιαγμένη είναι μία από τα πιο περιζήτητες τοποθεσίες στην Ελλάδα για οικιστική επένδυση, με τις βραχώδεις ακτές της, τις αμμώδεις παραλίες και τα πολυτελή ξενοδοχεία όπως το μοναδικό ξενοδοχείο Four Seasons Astir. Η πανέμορφη λίμνη της Βουλιαγμένης και οι λευκές αμμώδης παραλίες το καθιστούν ιδανικό για δραστηριότητες όπως κολύμπι, ιστιοπλοΐα και θαλάσσια σκι. Εκεί βρίσκεται η αποκλειστική Astir μαρίνα με τα μοναδικά καφέ και εστιατόρια στην προκυμαία της. Είναι ιδανική για οικογένειες και για όσους αναζητούν μια ήσυχη, γαλήνια ζωή σε αρμονία με τη φύση.
Προσβασιμότητα: Η Βουλιαγμένη συνδέεται πολύ καλά με το κέντρο της πόλης και την παραλιακή ακτογραμμή με λεωφορεία και απέχει μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από το λιμάνι του Πειραιά, προσφέροντας μια γρήγορη απόδραση στα νησιά. Το Καβούρι απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Η Βουλιαγμένη ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές ακινήτων εξαιτίας της ανεκτίμητης φυσικής ομορφιάς της αλλά και μάλλον εξαιτίας της περιορισμένης προσφοράς που υπάρχει σε ακίνητα.
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Renda
Andar
1
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
80 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 1.800/mês
Preço por m²
23 €/m²
Detalhes de custos
Fiança
Não indicado
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1975
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central, fonte de alimentação elétrica
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+11 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante