Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Άποψη χώρου
W.C
Κουζίνα
Σαλόνι
Άποψη χώρου
Σαλόνι
W.C
Ύπαρξη ανθρώπου
Άποψη χώρου
Υπνοδωμάτιο
Άποψη χώρου
Θέα από μπαλκόνι
1/23
Εξωτερικός χώρος

Vivenda familiar Άλσος Βεΐκου, Labrini, Galatsi

GalatsiΆλσος Βεΐκου
€ 360.000
5+ quartos
190 m²
3 casas de banho
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 01/08/2024
Descrição

referência: 13-3146

Κωδικός ακινήτου: 13-3146 - Γαλάτσι Άλσος Βεΐκου ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη μονοκατοικία ισόγειο συνολικής επιφάνειας 190 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1974 και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, dressing room, ανοιχτωσιά - Τιμή: 360.000 €
Πωλείται μια υπέροχη μονοκατοικία στο Γαλάτσι 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Άλσος Βείκου. Το ακίνητο εκτείνεται σε υπόγειο με δική του αυλή ,ισόγειο με μπρος πίσω μπαλκόνι,1ος με μπρος πίσω μπαλκόνι και ταράτσα που βλέπει όλη την Αθήνα. Το ακίνητο είναι προσόψεως και διαμπερές πλήρως ανακαινισμένο το 2021. Εχει ένα αυτόνομο στούντιο στο υπόγειο κουζίνα υπνοδωμάτιο μπάνιο και δική οπίσθια αυλή.
Ενα ισόγειο κουζίνα με εντοιχιζόμενες συσκευές σαλόνι με ενεργειακό τζάκι και 1 μπάνιο με ντουζιέρα. 1ο όροφο με 3 υπνοδωμάτια ,το μεγάλο έχει δικό του  βεστιάριο ,και τα αλλά 2 είναι πιο μικρά δωμάτια μαζί με ένα μπάνιο στον όροφο και ένα χωλ στο οποίο βρίσκεται τζάκι εν ενεργεία και πολύ αποτελεσματικό. Στον 2ο όροφο είναι η ταράτσα απο όπου  έχει θέα σε όλη την Αθήνα, με εγκατεστημένο ηλιακό, τον λέβητα του πετρελαίου και την δεξαμενή του, όπου υπάρχει δικαίωμα υψούν άλλα 116 τμ. Το συγκεκριμένο σπίτι είναι μίνιμαλ εχει φτιαχτεί για να στεγάσει μια μεγάλη οικογένεια ,έχει συναγερμό αιρκοντίσιον και μια υπέροχη εσωτερική σκάλα με πρόσβαση σε όλους τους ορόφους. Είναι έτοιμο πρός πώληση απο πλευράς χαρτιών. Βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια απο το άλσος βείκου, κοντά σε σούπερ μάρκετ και στάση λεωφορείου.
Τιμή Πώλησης: 360.000 Ευρώ, Συζητήσιμη.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
190 m²
Quartos
5+
Quartos
4
Casas de banho
3
Mobilado
Não
Varanda
Não
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 360.000
Preço por m²
1.895 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1974
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+20 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante