Vila familiar Επιδαύρου-Κόστα, 213 00, Κρανίδι, Centro, Kranidi

KranidiΕπιδαύρου-Κόστα, 213 00, Κρανίδι
€ 2.000.000
5+ quartos
450 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 22/07/2024
Descrição

referência: 109

Κωδικός ακινήτου: 109 - Κρανίδι Κόστα Κοστούλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 3 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 450 τ.μ. σε οικόπεδο 1000 τ.μ. μόνο 50 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, 3 σαλόνια, 3 κουζίνες, 6 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2011 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου, μαρμάρινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, A/C, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, BBQ, σοφίτα, playroom, laundry room, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 1 τ.μ. απόσταση από πόλη 12000 μέτρα απόσταση από χωριό 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 175000 μέτρα - Τιμή: 2.000.000 € (Κωδικός γραφείου G000109)

Σε μια αξιοζήλευτη θέση που προσφέρει μια εκπληκτική θέα στον Αργοσαρωνικό κόλπο και το νησί των Σπετσών, η βίλα αυτή είναι το ιδανικό μέρος να χαλαρώσετε κάτω από τον Ελληνικό ήλιο με την οικογένεια σας η και μια ομάδα φίλων σας, καθώς διαθέτει 7 υπνοδωμάτια. 
Διατίθεται από τη GEOLAND REAL ESTATE.
Η βίλα εκτείνεται σε τρία επίπεδα και αντίστοιχα σε τρία αυτόνομα διαμερίσματα αλλά και με τη δυνατοτητα να επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα.
Μόλις εισέλθετε στο σπίτι, θα εντυπωσιαστείτε απο τα ηλιόλουστα και εύαερα σαλόνια, καθώς τα παράθυρα που το περιβάλλουν δεν επιτρέπει μόνο μια έντονη αίσθηση εγγύτητας με τη φύση αλλά και τη δυνατότητα να απολάυσετε από τη θαλπωρη των καναπέδων σας. Και καθώς περνάτε από τα σαλόνια στις βεράντες, θα συναντήσετε μια απολύτως εκπληκτική θέα που εκτείνεται σε όλο τον κόλπο, πέρα από τα ελληνικά νησία μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.
Ο εξωτερικός χώρος ειναι ευρύχωρος και όμορφα σχεδιασμένος (Παντού μάρμαρα)  με πολύ μεγάλη πισίνα. Η εξωτερική τραπεζαρία διαθέτει μεγάλο τραπέζι, bbq για μαγικές βραδιές,  απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα με ένα ποτήρι κρασί.  Ο χώρος του καθιστικού κάτω από τη σκιά της πέργολας είναι σημεία που μπορείς να χαλαρώσεις κοιτάζοντας προς τη θάλασσα. 
Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την πόλη του Πόρτοχελίου η οποία φημίζεται για τη φυσική της μαρίνα. Τα ήρεμα νερά αποτελούν το τέλειο πεδίο παιχνιδιού για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και το λιμάνι είναι γεμάτο με ένα μείγμα από καφετέριες, εστιατόρια, καταστήματα και μπαρ. Είναι ένα κομψό μέρος και προσελκύει ένα διεθνές κοινό χωρίς να χάνει τις παραδοσιακές πτυχές του χωριού. Υπάρχουν επίσης βάρκες προς ενοικίαση σε τοπικό επίπεδο και η ακτογραμμή γύρω από το Πόρτο Χέλι έχει δεκάδες όμορφους μικρούς όρμους και παραλίες για να εξερευνήσετε είτε με αυτοκίνητο είτε με ενοικιαζόμενο σκάφος. Το όμορφο νησί των Σπετσών βρίσκεται ακριβώς απέναντι και είναι μια σύντομη διαδρομή με θαλάσσιο ταξί, όπου οι επισκέπτες μπορούν στη συνέχεια να απολαύσουν τη γοητεία του νησιού και την εξαιρετική ποικιλία από εστιατόρια, καφετέριες και μπουτίκ καταστήματα. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται και το  Kilada Country Club and golf.

Αν έχετε ήδη αρχίσει να βλέπετε τον εαυτό σας ως τον επόμενο περήφανο ιδιοκτήτη αυτής της βίλας, μη χάνετε άλλο χρόνο,
Κλείστε το ραντεβού σας και αφήστε μας να σας μεταφέρουμε σε αυτό το εκπληκτικό μέρος και να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις.


> Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
> Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
> Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα το συντομότερο δυνατόν.
> Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο 4072/2012.
> Για τη δική σας καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης και την απαραίτητη δική μας προετοιμασία, σας συνιστούμε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας τουλάχιστον τρεις μέρες νωρίτερα.



Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο γραφείο μας!
Características
Tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
3
Elevador
Não
Superfície
450 m²
Quartos
5+
Quartos
7
Casas de banho
3+
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sistema de tv com antena parabólica
  • Sótão
  • Piscina
Custos
preço
€ 2.000.000
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2011
  • Aquecimento

    Individualizado, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante