1/9

Vila familiar 300 m², Kos Town, Kos

Kos
€ 750.000
5+ quartos
300 m²
3+ casas de banho
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 08/07/2024
Descrição

referência: EK-7061023

Μπαίνετε στο μελλοντικό σας εξοχικό, το οποίο χτίστηκε το 2010, μέσω της κύριας εισόδου και σας υποδέχεται κατευθείαν από μια ελαφρά πλημμυρισμένη γκαρνταρόμπα με θέα στην όμορφη, καταπράσινη αυλή.
Είστε τώρα στην καρδιά του σπιτιού, στα αριστερά σας έρχεστε στο ευρύχωρο και μοντέρνο σαλόνι. Όπως είναι συχνά πολύ συνηθισμένο στις νότιες χώρες, αυτό έχει σχεδιαστεί για να είναι ανοιχτό και να πλημμυρίζει από φως.

Αν κρατήσετε δεξιά από την είσοδο, θα περάσετε τη φωτεινή σκάλα και θα μπείτε στην ενιαία κουζίνα και τραπεζαρία με πρόσβαση στη βεράντα. Ολόκληρη η κουζίνα και η τραπεζαρία έχουν πολλά τζάμια και είναι πλημμυρισμένη από φως. Η κουζίνα χωρίζεται χωρικά από έναν μικρό πάγκο με καθιστικό. Η ευρύχωρη τραπεζαρία μπορεί να επιπλωθεί με ένα όμορφο, μεγάλο τραπέζι και προσκαλεί την οικογένεια και τους φίλους σας να χαλαρώσουν και να συναντηθούν σε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Η κουζίνα οδηγεί σε ένα ευρύχωρο ντουλάπι με σύνδεση πλυντηρίου ρούχων και μια συμπαγή τουαλέτα επισκεπτών με νιπτήρα και φυσικό φως.

Η φαρδιά σκάλα της πλατφόρμας σας οδηγεί στον επάνω όροφο του σπιτιού. Στη δεξιά πλευρά φτάνετε στην κύρια κρεβατοκάμαρα με ένα μπάνιο με φως ημέρας και μια μεγάλη μπανιέρα στην οποία μπορείτε να χαλαρώσετε για δύο, καθώς και μια ευρύχωρη γκαρνταρόμπα που θα ενθουσιάσει την καρδιά κάθε γυναίκας. Ένα μικρό μπαλκόνι με θέα στην οροσειρά των Δικεών σας επιτρέπει να στεγνώνετε τα ρούχα σας στον καθαρό αέρα και στον ζεστό ήλιο.

Απέναντι από το υπνοδωμάτιο έχετε πρόσβαση στη μεγάλη βεράντα (στέγη) του σπιτιού, η οποία σας προσφέρει υπέροχη θέα πάνω από τις πολυάριθμες ελιές του στο Αιγαίο Πέλαγος και στο γειτονικό νησί της Κάλυμνου. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τα ηλιοβασιλέματα στη θάλασσα. Περνώντας το κλιμακοστάσιο και μια ανοιχτή στοά που είναι επίσης πλημμυρισμένη από φως, φτάνετε σε δύο ακόμη υπνοδωμάτια, τα οποία χωρίζονται από ένα συμπαγές μπάνιο με μπανιέρα, νιπτήρα και τουαλέτα. Καθένα από αυτά τα δωμάτια έχει μικρό μπαλκόνι με θέα στο όρος Δίκεον ή στη θάλασσα και στο γειτονικό νησί της Κάλυμνου.
Στο πλάι της κύριας εισόδου, στη δεξιά πλευρά του κτιρίου, υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί στο διαμέρισμα. Αυτό έχει ξεχωριστή είσοδο διαμερίσματος και ως εκ τούτου μπορεί επίσης να ενοικιαστεί. Εδώ θα βρείτε μια άλλη κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης με τραπεζαρία και άνετο σαλόνι. Θα βρείτε επίσης δύο συμπαγή υπνοδωμάτια και ένα ντους, καθώς και πρόσβαση στο τεχνικό δωμάτιο του σπιτιού.

Όλο το σπίτι θερμαίνεται μέσω κεντρικής θέρμανσης και διαθέτει ευρύχωρη δεξαμενή πετρελαίου στο υπόγειο. Η ηλεκτρική ενέργεια και το νερό λαμβάνονται από την πόλη και το νερό θερμαίνεται με τη χρήση ηλιακής ενέργειας, κάτι που συνηθίζεται στο νότο. Υπάρχουν διαθέσιμες γραμμές για συστήματα συναγερμού με παρακολούθηση βίντεο και κλιματισμό. Το σπίτι προς το παρόν δεν διαθέτει κλιματισμό, καθώς η τοποθεσία και ο ανοιχτός σχεδιασμός σημαίνουν ότι πάντα φυσάει ένα ευχάριστο αεράκι όταν ανοίγουν τα παράθυρα και τα συρόμενα στοιχεία. Ωστόσο, αυτό μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί εκ των υστέρων ανά πάσα στιγμή. Σε όλο το σπίτι τοποθετήθηκαν φωτεινά πλακάκια σχεδιαστών.

HERON Η Real Estate σας προσφέρει αυτό το ηλιόλουστο αίθριο με ξεχωριστό διαμέρισμα και φανταστική θέα τόσο στο Αιγαίο Πέλαγος και στο νησί της Καλύμνου, καθώς και στην οροσειρά του Δίκαιου. Αυτό το όμορφο ακίνητο με τον ευρύχωρο κήπο του βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στο υπέροχο νησί της Κω (Δωδεκάνησα, Ελλάδα).

Το ακίνητο είναι φυσικά πλήρως περιφραγμένο. Μια ιδιαίτερα φαρδιά και αυτόματη συρόμενη πύλη ανοίγει γενναιόδωρη πρόσβαση για εσάς και τους επισκέπτες σας. Στο ακίνητο υπάρχουν κυρίως γέρικα, μεγάλα ελαιόδεντρα, τα οποία προσφέρουν επίσης πολλή σκιά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.
Características
Tipologia
Vila familiar
Contrato
Venda
Andares do Edifício
2
Superfície
300 m²
Quartos
5+
Quartos
6
Casas de banho
3+
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em garagem
Informações de preço
Preço
€ 750.000
Preço por m²
2.500 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A

Descubra cada canto da propriedade
+6 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante