Θέα από μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Διάδρομος
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
W.C
1/25
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι

Prédio para Venda

KandanosΤραχινιάκος, 730 04, Κάντανος
€ 295.000
5+ quartos
153 m²
3 casas de banho

Nota

Anúncio atualizado em 10/09/2024
Descrição

referência: 2-31


Το κτίριο είναι διαμορφωμένο σε 3 αυτόνομα, προσφάτως ανακαινισμένα, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα με ηλεκτρικά είδη διαμερίσματα με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Ισόγειο:

(1) - Στούντιο 45,37 τ.μ.
(2) - Δυάρι 58.88 τ.μ. με έναν ενιαίο χώρο σαλονιού, κουζίνας, ένα ξεχωριστό μικρό υπνοδωμάτιο, και ένα μεγάλο μπάνιο.

1ος Όροφος :

(3) - Δυάρι 45,37 τ.μ. με έναν ενιαίο χώρο σαλονιού, κουζίνας, ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και βεράντα 25τμ με εκπληκτική θέα στους καταπράσινους λόφους.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: Δάπεδα πλακάκι, ξύλινα κουφώματα στο ένα ισόγειο διαμέρισμα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες στα υπόλοιπα δύο, κλιματιστικά σε όλους τους χώρους, ηλιακός θερμοσίφωνας, αποθήκη περίπου 18τμ, εξωτερική σκάλα, μεγάλος κήπος κατάφυτος με οπωροφόρα δέντρα και άλλα κηπευτικά, ανοιχτός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.
Θέα - απεριόριστη ύπαιθρο.

Το κυρίως διώροφο πέτρινο κτίσμα εμβαδού 90,74τ.μ. (τα διαμερίσματα 1 & 3) έχει ανασκευαστεί το 2016, τότε κατασκευάστηκε και το τρίτο διαμέρισμα ισογείου εμβαδού 58,88τ.μ.

Τα διαμερίσματα με μικρές παρεμβάσεις μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε μια ενιαία κατοικία.

Τα τελευταία χρόνια το ακίνητο έχει επαγγελματική χρήση και λειτουργεί ως τουριστικό κατάλυμα με πολύ καλές κριτικές. Συντηρείται επαρκώς εξωτερικά και εσωτερικά κάθε έτος.

Το ακίνητο απέχει μόλις 15χλμ από την Παλαιόχωρα και 1,5χλμ από το κέντρο της Κανδάνου στο οποίο κάποιος μπορεί να βρει φαρμακείο, κέντρο υγείας, σούπερ μάρκετ , καφέ, ταβέρνες με εξαιρετικό φαγητό, ντόπια κουζίνα και παραδοσιακές γεύσεις. Βρίσκεται σε μία καταπράσινη περιοχή ιδανική για πεζοπορία και ποδήλατο σε περιβάλλον απόλυτης ησυχίας και φυσικής ομορφιάς. Το πράσινο που κυριαρχεί, η απόλυτη ησυχία και η σχετικά εύκολη πρόσβαση στις ομορφότερες παραλίες της Ευρώπης - Ελαφόνησος, Μπάλος, Φαλάσαρνα, Γιαλισκάρι, Σούγια κ.α. , διότι το σπίτι βρίσκεται περίπου στο μέσον του νομού Χανίων, είναι σίγουρα στα θετικά χαρακτηριστικά για επισκέπτες που επιθυμούν να απολαύσουν στο έπακρων της ομορφιές του. Ο επισκέπτης επίσης μπορεί να κατέβει-διέλθει το φαράγγι της Σαμαριάς από τον Ομαλό πεζός, είτε κατεβαίνοντας στην Παλαιόχωρα να πάρει το καραβάκι και να πάει στην Αγία Ρουμέλη απ’όπου εύκολα βαδίζοντας από την έξοδο προς το εσωτερικό του φαραγγιού να φθάσει στο πιο εντυπωσιακό σημείο του χωρίς να καταπονηθεί. Ιδανικός τόπος χαλάρωσης για όσους αγαπούν την ηρεμία και το καταπράσινο φυσικό περιβάλλον.
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Prédio
Superfície
153 m²
Quartos
5+ quartos, 3 casas de banho
Lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Disponibilidade
Disponível a partir de 16/01/2024
Informações de preço
Preço
€ 295.000
Preço por m²
1.928 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Η

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante