Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Ασανσέρ
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Άποψη χώρου
Κουζίνα
Άποψη χώρου
Άποψη χώρου
Μπάνιο
Μπαλκόνι
1/14
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι

Apartamento T2 segundo andar, Centro, Calamária

Calamária
€ 650/mês
2 quartos
80 m²
1 casa de banho
Andar 2
Elevador
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 21/08/2024
Descrição

referência: 2-344

Κωδικός ακινήτου: 2-344 - Καλαμαριά Άγιος Ιωάννης ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 80 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1986 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, απεριόριστη θέα, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη - Τιμή: 650 €
Στην καρδιά της όμορφης Καλαμαριάς, ένα διαμέρισμα σας περιμένει να το κάνετε σπίτι σας. Αυτό το κομψό διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων, στον δεύτερο όροφο μιας καλοδιατηρημένης οικοδομής του 1988, συνδυάζει την άνεση με τη λειτουργικότητα σε κάθε του γωνιά.

Με δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια που προσκαλούν στη χαλάρωση και στην ηρεμία, μια σαλοκουζίνα που προσφέρει τη ζεστασιά του οικογενειακού τραπεζιού και ένα μπάνιο που αποπνέει φρεσκάδα, αυτό το διαμέρισμα θα σας αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά: τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια κρατούν τη ζέστη μέσα το χειμώνα και τη δροσιά το καλοκαίρι, ενώ η πόρτα ασφαλείας προσθέτει ένα αίσθημα προστασίας. Το πάτωμα, ένα όμορφο μωσαϊκό μαρμάρου και ξύλου, δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Η ατομική θέρμανση φυσικού αερίου εξασφαλίζει οικονομία και άνεση, ενώ τα γωνιακά μπαλκόνια προσφέρουν απλόχερα θέα και φως, κάνοντάς τα ιδανικά για χαλάρωση με έναν καφέ στο χέρι.

Και για τη δική σας ευκολία, η θέση στάθμευσης εγγυάται ότι πάντα θα έχετε έναν χώρο για το όχημά σας.

Τοποθετημένο σε μια προνομιακή θέση, το διαμέρισμα αυτό βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείων, σούπερ μάρκετ, γυμναστήρια, σχολεία και τη στάση του μετρό, κάνοντας την καθημερινότητά σας εύκολη και απλή.

Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Renda
Andar
2
Elevador
Sim
Superfície
80 m²
Quartos
2
Quartos
2
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 650/mês
Preço por m²
8 €/m²
Detalhes de custos
Fiança
Não indicado
Eficiência energética

Consumo de energia

A

Descubra cada canto da propriedade
+11 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante