1/16

Maisonette muito bom estado, segundo andar, Melidoni, Geropotamos

Geropotamos
€ 259.000
3 quartos
80 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 13/07/2024
Descrição

referência: 1735099

#Ρέθυμνο #Μπαλί
#Πωλείται Μεζονέτα 80τ.μ.
Τιμή: 259.000€

Η μεζονέτα βρίσκεται σε ένα γραφικό συγκρότημα κατοικιών στον οικισμό Μπαλί, που ανήκει στον Δήμο Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για μία καλαίσθητη μεζονέτα δύο επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 80 m², η οποία συνδυάζει την άνεση με την ομορφιά της Κρητικής φύσης.

Στο κάτω επίπεδο της μεζονέτας βρίσκονται δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια που προσφέρουν άνεση και ησυχία, ιδανικά για ξεκούραση μετά από μια ημέρα εξερευνήσεων ή θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Το μπάνιο του κάτω επιπέδου είναι μοντέρνο και λειτουργικό. Από αυτό το επίπεδο υπάρχει άμεση πρόσβαση σε έναν όμορφο κήπο, ο οποίος αποτελεί ιδανικό μέρος για να απολαμβάνει κανείς τον πρωινό καφέ ή να περνά χαλαρωτικές στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους.

Στο επάνω επίπεδο, ο χώρος ανοίγει σε ένα φωτεινό και ευρύχωρο ενιαίο σαλόνι με τζάκι, που προσφέρει ζεστασιά και ατμόσφαιρα, ιδανικό για τις κρύες βραδιές του χειμώνα. Η κουζίνα είναι σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη, σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού. Επιπλέον, υπάρχει και ένα WC για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Από το σαλόνι, η πρόσβαση οδηγεί σε μια μεγάλη βεράντα περίπου 50 τετραγωνικών μέτρων, όπου η θέα στη θάλασσα είναι απλά μαγευτική. Η ανεμπόδιστη θέα του απέραντου γαλάζιου συνθέτει το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση και απόλαυση της φυσικής ομορφιάς της περιοχής.

Ο οικισμός Μπαλί στον Δήμο Γεροποτάμου είναι γνωστός για την παραδοσιακή κρητική φιλοξενία και την πλούσια φυσική ομορφιά του. Βρίσκεται κοντά σε πανέμορφες παραλίες με κρυστάλλινα νερά, προσφέροντας μια γαλήνια και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Οι τοπικές ταβέρνες και καφέ προσφέρουν γευστικές κρητικές λιχουδιές, ενώ η περιοχή είναι ιδανική για δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ψάρεμα και θαλάσσια σπορ.

Η μεζονέτα αυτή είναι εξαιρετική τόσο για επένδυση όσο και για εξοχική κατοικία. Η προνομιακή της θέση, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την υπέροχη θέα, την καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν τη ζωή στην Κρήτη.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Tηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Características
Tipologia
Maisonette | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
2
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
80 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, piso radiante, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 259.000
Preço por m²
3.238 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2007
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Individualizado, piso radiante, fonte de alimentação elétrica
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+13 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante