1/6

Vivenda familiar Απολλωνία, Σίφνος, Apollonia, Sifnos

SifnosΑπολλωνία, Σίφνος
€ 370.000
2 quartos
118 m²
1 casa de banho
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 13/07/2024
Descrição

referência: 2141

Πωλείται παραδοσιακή μονοκατοικία 118τ.μ., σε οικόπεδο 760τ.μ., εντός του οικισμού της Απολλωνίας στη Σίφνο, με δικαίωμα επιπλέον δόμησης.
Το ακίνητο, το οποίο χρειάζεται ανακαίνιση, αποτελείται από μια οικία 59τ.μ., έναν ξενώνα 43τ.μ., και δύο βοηθητικούς χώρους των 10τ.μ. και 6τ.μ. Η κύρια κατοικία διαθέτει κουζίνα και τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο, σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο.
Στον εξωτερικό χώρο, υπάρχει μια ευρύχωρη αυλή και ένας μεγάλος κήπος, διακοσμημένος με λεμονιές και διάφορα μεσογειακά λουλούδια και φυτά. Από τον κήπο παρέχεται ανοικτή θέα στους γύρω λόφους και οικισμούς.
Υπάρχει πρόσβαση με σκούτερ και μικρά φορτηγά τύπου ντάμπερ, διευκολύνοντας τη μεταφορά των οικοδομικών υλικών. Επίσης διαθέτει στέρνα περίπου 40μ³, σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο και το δίκτυο ύδρευσης, ενώ το δίκτυο αποχέτευσης περνά δίπλα από την ιδιοκτησία, εξασφαλίζοντας την εύκολη μελλοντική σύνδεση.
Σε απόσταση 150μ. συναντάμε την κεντρική πλατεία, τη στάση λεωφορείου και τον εμπορικό πεζόδρομο της Απολλωνίας, με τα εστιατόρια, τις καφετέριες, τα μπαρ και τα εμπορικά καταστήματα.
Αυτό το ακίνητο προσφέρει ευελιξία στη μελλοντική δόμηση και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν εξοχική ή μόνιμη κατοικία σε έναν όμορφο νησιωτικό προορισμό, όπως η Σίφνος.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
118 m²
Quartos
2
Quartos
1
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Não
Informações de preço
Preço
€ 370.000
Preço por m²
3.136 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Η

Descubra cada canto da propriedade
+3 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante