Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Άποψη χώρου
Μπάνιο
Μπάνιο
Μπάνιο
Κάτοψη
Διάδρομος
1/18
Κουζίνα

Apartamento T2 primeiro andar, Centro, Calamária

Calamária
€ 750/mês
2 quartos
100 m²
1 casa de banho
Andar 1
Não Elevador
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 07/09/2024
Descrição

referência: 2-349

Κωδικός ακινήτου: 2-349 - Καλαμαριά Καραμπουρνακι ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 100 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1992 με ενεργειακή κλάση Ε και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - φυσικού αερίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, τζάκι, A/C, συναγερμό, διπλά τζάμια - Τιμή: 750 €
Το διαμέρισμα προσφέρεται αποκλειστικά για βραχυχρόνια χρήση, ένας χώρος που αγκαλιάζει με θαλπωρή τον επισκέπτη του. Κρυμμένο στην καρδιά της πόλης, προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ οι τράπεζες, τα σχολεία, τα super market και τα εμπορικά καταστήματα βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, έτοιμα να εξυπηρετήσουν κάθε σας ανάγκη.

Με δυο υπνοδωμάτια, μεγάλο μπάνιο και ενιαία σαλοκουζίνα, το διαμέρισμα αυτό είναι επιπλωμένο με γούστο και προσοχή στη λεπτομέρεια, παρέχοντας όλες τις ανέσεις που θα μπορούσατε να επιθυμήσετε. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο μιας μονοκατοικίας, προσφέροντας την ησυχία και την ανεξαρτησία που αρμόζει στους επισκέπτες του, χωρίς να επιβαρύνεται από κοινόχρηστα έξοδα. Σημειώνεται πως διαθέτει σύστημα συναγερμού για επιπλέον ασφάλεια.

Η άνεση ολοκληρώνεται με την παρουσία κλιματιστικού για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και ενός τζακιού για τις κρύες νύχτες του χειμώνα, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και χαλάρωσης. Επιπλέον, διαθέτει ιδιωτική θέση parking, κάνοντάς το ιδανική επιλογή για εκείνους που χρειάζονται άνετη και ασφαλή στάθμευση.

Στην τιμή ενοικίασης δεν περιλαμβάνονται οι λογαριασμοί ρεύματος, νερού, αερίου και τηλεφώνου, προσφέροντας έτσι την ευελιξία να διαχειρίζεστε τις ανάγκες σας κατά βούληση. Το διαμέρισμα αυτό ενοικιάζεται μόνο για ένα χρόνο, προσφέροντας την ευκαιρία για μια περιορισμένη αλλά αξέχαστη διαμονή.

Είναι το ιδανικό καταφύγιο για όσους αναζητούν την ομορφιά της απλότητας, συνδυασμένη με την πρακτικότητα και την άνεση ενός σύγχρονου αστικού καταλύματος. Εδώ, κάθε γωνιά αφηγείται μια ιστορία και κάθε μέρα μπορεί να μετατραπεί σε μια νέα, μοναδική εμπειρία.
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Renda
Andar
1
Elevador
Não
Superfície
100 m²
Quartos
2
Quartos
2
Casas de banho
1
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a metano
Outras características
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 750/mês
Preço por m²
8 €/m²
Detalhes de custos
Fiança
Não indicado
Eficiência energética

Consumo de energia

Ε

Descubra cada canto da propriedade
+15 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante