Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
1/6
Θέα από μπαλκόνι
Κουζίνα

Apartamento T3 primeiro andar, Centro, Ierapetra

Ierapetra
€ 250.000
4 quartos
107 m²
1 casa de banho
Andar 1
Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 20/09/2024
Descrição

referência: 1-49


Προς Πώληση: Διαμέρισμα στην Ιεράπετρα Κέντρο

Αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο, συνολικής επιφάνειας 107 τ.μ. και διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο και ευρύχωρο σαλόνι που οδηγεί στο μπαλκόνι με θέα στο Λυβικό Πέλαγος. Η κουζίνα είναι δίπλα στο σαλόνι, με ανοιχτή κάτοψη, που προσφέρει ανοιχτό χώρο καθιστικού. Υπάρχουν συρόμενες πόρτες με σκελετό αλουμινίου που οδηγούν από το σαλόνι στο μπαλκόνι, παρέχοντας την επιλογή για εσωτερικό / εξωτερικό χώρο, για να μην αναφέρουμε άφθονο ηλιακό φως για να κρατήσει το σπίτι ευφυής.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στη γωνία κεντρικού δρόμου στην πόλη της Ιεράπετρας με ανεμπόδιστη θέα στην απέραντη θάλασσα. Χτίστηκε το 1989 και ανακαινίστηκε μερικώς το 2018. Υπάρχει επίσης ανοιχτός χώρος στάθμευσης σε αυτή τη μονάδα διαμερίσματος. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια οικογένεια με μικρά παιδιά, ένα νεαρό ζευγάρι ή ακόμα και έναν ελεύθερο που αναζητά ένα δικό του μέρος να τηλεφωνήσω στο σπίτι. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda
Andar
1
Elevador
Sim
Superfície
107 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Não
Outras características
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 250.000
Preço por m²
2.336 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1989
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+3 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante