1/25

Apartamento T2 Μπαλί, Melidoni, Geropotamos

GeropotamosΜπαλί
€ 259.000
3 quartos
80 m²
2 casas de banho
Andar 2
Não Elevador
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 13/08/2024
Descrição

referência: EK-7159997

Διαμέρισμα 80 τ.μ. σε εξαιρετική τοποθεσία στο Μπαλί στη βόρεια πλευρά του νομού Ρεθύμνης. Το σπίτι βρίσκεται σε συγκρότημα 8 διαμερισμάτων με κοινόχρηστη πισίνα. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου ακινήτου είναι η εκπληκτική, και στο διηνεκές ανεμπόδιστη, θέα που προσφέρει στη θάλασσα. Η εξαιρετική του βεράντα (50 τ.μ.) δύναται να προσφέρει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Η απόσταση του σπιτιού από τη θάλασσα είναι στα 150 μέτρα και όλες οι διάσημες παραλίες της περιοχής βρίσκονται μόλις λίγα λεπτά μακρυά.

Το ακίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση ενώ πωλείται επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Επίσης διαθέτει αποκλειστικής χρήσης κηπάριο περί τα 40 τ.μ., με πρόσβαση από τα υπνοδωμάτια, το οποίο προσφέρει την απόλυτη ιδιωτικότητα και σκιά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το συγκεκριμένο διαμέρισμα μπορεί να γίνει μία εξαιρετική μόνιμη κατοικία για όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθώς είναι εξοπλισμένο με ενδοδαπέδια θέρμανση, τζάκι και δύο κλιματιστικά για τη δημιουργία της κατάλληλης θερμοκρασίας για κάθε περίσταση.

Η διαρρύθμιση των χώρων είναι πολύ καλή και δίνει την αίσθηση οτι είναι μεγαλύτερο από ότι στην πραγματικότητα καθώς δεν υπάρχουν χαμένα τετραγωνικά. Στον ένα όροφο βρίσκεται ο ενιαίος χώρος κουζίνας, τραπεζαρίας καθιστικού όπου βρίσκεται το τζάκι και ο οποίος καταλήγει στην εκπληκτική βεράντα καθώς και ένα WC. Στον κάτω όροφο βρίσκονται τα δύο υπνοδωμάτια τα οποία έχουν πρόσβαση στο κηπάριο και το κεντρικό μπάνιο του σπιτιού.

Η τοποθεσία του σε συνδυασμό με την εξαιρετική του κατάσταση δίνουν τη δυνατότητα στο νέο ιδιοκτήτη να μπορεί να χρησιμοποιήσει το ακίνητο με διάφορους τρόπους. Δηλαδή μπορεί είτε να το έχει ως μόνιμη κατοικία, ως εξοχική κατοικία για τους θερινούς μήνες ή ακόμη και να το χρησιμοποιεί ως πηγή εισοδήματος βάζοντάς το είτε προς μακροχρόνια ενοικίαση είτε ως εξοχική κατοικία για βραχυχρόνια ενοικίαση. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα εξαιρετικό ακίνητο με αρχικά ζητούμενη τιμή εντός αγοράς σε καταπληκτική τοποθεσία.

Το Μπαλί είναι ένας από τους πιο ανεπτυγμένους παραθαλάσσιους οικισμούς της βόρειας πλευράς του νομού Ρεθύμνης. Το καλοκαίρι δέχεται τεράστιο αριθμό τουριστών ενώ το χειμώνα δίνει την αίσθηση ενός γραφικού ψαροχωριού που προσφέρει ήρεμη καθημερινότητα ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει τα πάντα στους μόνιμους κατοίκους του. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ανάμεσα στις πόλεις του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου προσφέροντας συχνή συγκοινωνία και η απόσταση από το λιμάνι και το αεροδρόμιο είναι περί τα 50 χιλιόμετρα.

Υπεύθυνος για την ανάθεση είναι ο Κωνσταντίνος Μουλλός αδειούχος μεσίτης με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ: 349607

Παρά το γεγονός οτι η Aspis Real Estate Ρεθύμνου παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα για να διασφαλίσει οτι τα στοιχεία που αναγράφονται στις δημοσιευμένες αγγελίες είναι αληθή αυτά είναι κατά δήλωση των πωλητών και ως εκ τούτου δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ορθότητα των πληροφοριών. Σε κάθε περίπτωση δίνουμε ισχυρή σύσταση για έλεγχο των πληροφοριών από εξειδικευμένους επαγγελματίες πριν την καταβολή οποιουδήποτε χρηματικού ποσού.
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
2
Andares do Edifício
4
Elevador
Não
Superfície
80 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, piso radiante, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de tv com antena parabólica
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 259.000
Preço por m²
3.238 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 40/mês
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2010
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central, piso radiante, fonte de alimentação elétrica
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante