1/12

Vila familiar, nova, 650 m², Politeia, Kifissia

Kifissia
€ 8.000/mês
€ 9.000(-11,1%)
5+ quartos
650 m²
3+ casas de banho
Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 19/08/2024
Descrição

referência: W-02S24G

Αυτή η εξαιρετική νεόδμητη βίλα 650 τ.μ., που ολοκληρώθηκε το 2020, πληροί τα υψηλότερα πρότυπα μοντέρνας, λειτουργικής και ασφαλούς διαβίωσης. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά στο κέντρο της Πολιτείας, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει πολυάριθμες ανέσεις, όπως έναν υπέροχο κήπο με καταπληκτική θέα από το σαλόνι, ένα υπερσύγχρονο σύστημα συναγερμού και πολλά άλλα. Η βίλα είναι χτισμένη σε οικόπεδο 680 τ.μ. και εκτείνεται σε τέσσερα επίπεδα, παρέχοντας μέγιστη άνεση και πολυτελή διαβίωση.

Το ισόγειο διαθέτει τρία υπέροχα υπνοδωμάτια και δύο μοντέρνα μπάνια. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει έναν ευρύχωρο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, ένα καθημερινό σαλόνι, μια κουζίνα και ένα WC. Και τα δύο σαλόνια έχουν ενεργειακά τζάκια και μεγάλες ανοιγόμενες πόρτες. Η ευρύχωρη κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας, νέα ηλεκτρικά είδη.

Ο τρίτος όροφος περιλαμβάνει τέσσερα υπέροχα κύρια υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια και ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο. Ο τέταρτος όροφος διαθέτει έναν ακόμη ευρύχωρο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας με ενεργειακό τζάκι, έναν πολυχρηστικό χώρο, μια κουζίνα και ένα μπάνιο. Η ευρύχωρη κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με υψηλής ποιότητας, νέα ηλεκτρικά είδη. Υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο υπηρεσίας με μπάνιο στο ισόγειο.

Όλα τα επίπεδα συνδέονται μέσω σκάλας και ανελκυστήρα. Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει τέσσερις θέσεις στάθμευσης σε απομονωμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη, αυτόνομη θέρμανση ανά όροφο με αντλίες θερμότητας, περιφερειακό σύστημα συναγερμού, κάμερες ασφαλείας σε όλα τα επίπεδα και κλιματισμό. Αυτή η νεόδμητη βίλα είναι ένα ονειρεμένο, πολυτελές σπίτι, ιδανικό για μια οικογένεια. Το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι Α+.

Διαθέσιμο από 20/9/2024.

Η Πολιτεία θεωρείται ένα εύπορο προάστιο τοποθετημένο στους πρόποδες του πευκοδάσους της Πεντέλης, μόλις 4χλμ. από την Κηφισιά και 16χλμ. από το κέντρο της Αθήνας. Η Πολιτεία είναι μια αυστηρά κατοικημένη περιοχή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται να λειτουργούν στην περιοχή καταστήματα λιανικής, εμπορικά καταστήματα και επαγγελματικές επιχειρήσεις.
Η Πολιτεία είναι ένα καταπράσινο προάστιο, περιτριγυρισμένο από δάση, ιδανικό για όσους αναζητούν την αρμονία με τη φύση. Εκεί, συναντάς μεγάλες, πολυτελής βίλες, ενώ είναι η κατοικία πολλών ξένων που διαμένουν και εργάζονται στην Αθήνα όπως επίσης και μερικών από τις πιο ισχυρά επιχειρηματικές και ναυτιλιακές οικογένειες της χώρας. Οι περισσότεροι κάτοικοι είναι αποκλειστικά μέλη σε αθλητικά κλαμπ, όπως το Πολιτεία Tennis Club. Τα ξενόγλωσσα σχολεία είναι εύκολα προσβάσιμα καθώς εξυπηρετούνται από πολλά σχολικά λεωφορεία
Η Πολιτεία συνδέεται πολύ καλά με την Κηφισιά, που είναι ο πλησιέστερος εμπορικός κόμβος, και με την υπόλοιπη Αθήνα. Η κοντινή του απόσταση από την εθνική οδό προσφέρει τη δυνατότητα για γρήγορες αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.
Características
Tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Renda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
4
Elevador
Sim
Superfície
650 m²
Quartos
5+
Quartos
8
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado com bomba de calor
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sistema de tv com antena parabólica
Informações de preço
Preço
€ 8.000/mês
Preço por m²
12 €/m²
Detalhes de custos
Fiança
Não indicado
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2020
  • Estado

    Novo / Em construção
  • Aquecimento

    Central, alimentado com bomba de calor
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+9 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante