1/9

Apartamento rés-do-chão, Chrisaki, Nea Smyrni

Nea Smyrni
€ 115.000
70 m²
1 casa de banho
Andar r/c
Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 23/07/2024
Descrição

referência: 18395

Στην όμορφη περιοχή της Νέας Σμύρνης, σε μια ήσυχη γειτονιά αλλά και σε ένα κεντρικό σημείο, θα βρείτε αυτήν την υποσχόμενη ισόγεια κατοικία. Το ακίνητο είναι 70 τετραγωνικών μέτρων, με προσωπικό κήπο 17 τετραγωνικών μέτρων, κατασκευάστηκε το 1987 και διαθέτει δύο δωμάτια με ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους.
Το ακίνητο είναι ηλεκτροδοτημένο, διαθέτει θερμοσίφωνα και ηλεκτρική θέρμανση, μηδενικά κοινόχρηστα, ένα μπάνιο και ανεξάρτητη είσοδο. Έχει γίνει μετατροπή σε κατοικία και υπάρχει ήδη προτεινόμενη μελέτη πλήρους ανακαίνισης.
Βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε όλα τα μέσα μεταφοράς και εύκολη πρόσβαση σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα, την τοπική αγορά και υπηρεσίες. Επίσης, υπάρχει άμεση σύνδεση με τις υπόλοιπες περιοχές των νοτίων προαστίων και το κέντρο της Αθήνας.
Αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για άτομα που αναζητούν ανεξαρτησία στην διαβίωσή τους ή για επενδυτές που ασχολούνται με την ανακαίνιση και εκμετάλλευση κατοικιών. Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί αυτό το ακίνητο, το οποίο με την κατάλληλη ανακαίνιση μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία υπέροχη,σύγχρονη,ποιοτική κατοικία.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8857
☎️ 210 6812500
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Sim
Superfície
70 m²
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Não
Aquecimento
Individualizado, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 115.000
Preço por m²
1.643 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Ε

Descubra cada canto da propriedade
+6 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante