Εξωτερική
Εξωτερική
Εσωτερική
Εσωτερική
Σαλόνι
Σαλόνι
Εσωτερική
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπάνιο
Μπάνιο
Εσωτερική
Εσωτερική
Εσωτερική
Υπνοδωμάτιο 1
Υπνοδωμάτιο 1
Υπνοδωμάτιο 2
Υπνοδωμάτιο 2
Υπνοδωμάτιο 3
Υπνοδωμάτιο 3
Υπνοδωμάτιο 3
Εξωτερική
Εξωτερική
1/24
Εξωτερική
Εσωτερική

Vivenda familiar 100 m², muito bom estado, Cidade principal - Chora, Skopelos

Skopelos
€ 220.000
4 quartos
100 m²
1 casa de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 23/07/2024
Descrição

referência: 1733527

Σύμβουλος Ακινήτων Σκλάβου Κέρυ.
Πωλείται κατά αποκλειστικότητα διώροφη, γωνιακή, φωτεινή μονοκατοικία 100 τμ στη χώρα της Σκοπέλου. Πρόκειται για κατοικία έτους κατασκευής 1958, ανακαινισμένη το 2020, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο και καθιστικό αλλά και δύο βεράντες, μία κατά την είσοδο στο ακίνητο και μια στον επάνω όροφο. Η κατοικία έχει πρόσβαση από δημοτικό δρόμο. Βρίσκεται μόλις στα 200 μέτρα από την αγορά, τα εστιατόρια, καφετέριες και το λιμάνι της Σκοπέλου. Απέχει από την κοντινότερη παραλία, τον Άγιο Κωνσταντίνο, 1 χλμ και από το αεροδρόμιο της Σκιάθου 37 χλμ. Ο προσανατολισμός του ακινήτου είναι Βορειοανατολικός. Το σπίτι δεν πωλείται επιπλωμένο, παραμένουν μόνο η ηλεκτρική κουζίνα και το ψυγείο.
Κατά την είσοδό μας στο ακίνητο συναντάμε μια αυλή, μπαίνοντας στο ακίνητο στα δεξιά μας συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι και μια τραπεζαρία και στο βάθος την κουζίνα και δίπλα το μπάνιο. Κατά την είσοδο στο ακίνητο βρίσκουμε απέναντί μας μια εσωτερική ξύλινη σκάλα που οδηγεί στον επάνω όροφο όπου εκεί βρίσκονται τρία υπνοδωμάτια. Τα δύο υπνοδωμάτια διαθέτουν ένα ωραίο μπαλκόνι με θέα στο αστικό τοπίο της χώρας. Το ακίνητο έχει ξύλινα κουφώματα, πλακάκια στο ισόγειο και ξύλινα πατώματα στον όροφο. Η τοποθεσία του το καθιστά μία πολύ όμορφη οικία για μόνιμη χρήση καθώς και για τουριστική εκμετάλλευση καθώς βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της χώρας της Σκοπέλου.
Η Σκόπελος είναι ένα μαγευτικό νησί των Βορείων Σποράδων. Στις σμαραγδένιες παραλίες της, το καταπράσινο του βουβού συναντά το γαλάζιο της θάλασσας και αυτό κάνει τις παραλίες της τις ωραιότερες της Μεσογείου. Γι’ αυτήν την ξεχωριστή ομορφιά της, την επέλεξαν και για τα γυρίσματα της ταινίας “Mamma Mia”. Είναι προσβάσιμη από τα λιμάνια Βόλου, Θεσσαλονίκης, Αγίου Κωνσταντίνου και Μαντουδίου.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
100 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Aquecimento
Individualizado
Outras características
  • Exposição externa
Informações de preço
Preço
€ 220.000
Preço por m²
2.200 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

B

Descubra cada canto da propriedade
+21 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante