Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Βεστιάριο
Βεστιάριο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Λογότυπο
Κάτοψη
Κάτοψη
Κάτοψη
Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
1/24
Κουζίνα
Κουζίνα

Apartamento T2 Ηγουμενίτσας , 153 44, Γέρακας, Centro, Gerakas

GerakasΗγουμενίτσας , 153 44, Γέρακας
€ 315.000
3 quartos
120 m²
2 casas de banho
Andar 2
Elevador
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 09/09/2024
Descrição

referência: 5-66


Σας παρουσιάζουμε ένα μοναδικό διαμέρισμα 2 επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ., στο κέντρο του Γέρακα. Κατασκευασμένο το 2011, το διαμέρισμα αυτό συνδυάζει μοντέρνα αρχιτεκτονική με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και πολυτέλεια, προσφέροντας έναν εξαιρετικό χώρο διαβίωσης.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια στην σοφίτα με δυνατότητα 3ου, σαλοκουζίνα και 2 μπάνια, ένα σε κάθε όροφο. Η θέρμανση είναι αυτόνομη πετρελαίου. Η θέα από το διαμέρισμα είναι απεριόριστη. Διαθέτει ξύλινα ανάγλυφα πατώματα στο πρώτο επίπεδο και πατώματα από πεύκο στη σοφίτα. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με πάγκο από μασίφ καρυδιά και διπλή σειρά ντουλάπια που φτάνουν μέχρι το ταβάνι, ενώ η ψηφίδα και τα πλακάκια είναι από γρανίτη. Υπάρχουν τέσσερα μπαλκόνια, τρία στο πρώτο επίπεδο και ένα στη σοφίτα, με θέα τον Υμηττό και την Πεντέλη.

Οι ντουλάπες είναι χειροποίητες και τοποθετημένες σε όλους τους χώρους, εκμεταλλευόμενες κάθε διαθέσιμο σημείο, ακόμα και στις λοξές οροφές της σοφίτας. Τα μπάνια διαθέτουν είδη από γυαλί και μέταλλο, καθώς και ντουζιέρες με διαχωριστικά  υαλότουβλα. Η εσωτερική σκάλα είναι χειροποίητη, από μέταλλο και ξύλο. Υπάρχουν πέντε παράθυρα οροφής με έτοιμες γραμμές για ηλεκτρικό άνοιγμα και κλείσιμο. Σε όλους τους χώρους του σπιτιού υπάρχουν πρίζες, καθώς και πρίζες δικτύου, τηλεφώνου και ήχου, ακόμη και στα μπαλκόνια.

Η ασφάλεια του διαμερίσματος είναι εξασφαλισμένη με πόρτα ασφαλείας που διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης κοινόχρηστη πισίνα και μπάρμπεκιου . Υπάρχει υπόγεια θέση πάρκινγκ και αποθήκη 5 τ.μ. Η μόνωση της σοφίτας είναι με πετροβάμβακα τόσο στο πάτωμα όσο και στη στέγη, η οποία είναι τσιμεντένια με εσωτερική επένδυση ραμποτέ. Διαθέτει ηλιακό θερμοσίφωνα και έτοιμη εγκατάσταση για φυσικό αέριο. Η ηλεκτροδότηση είναι τριφασική.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο του Γέρακα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Η απόσταση από την στάση του λεωφορείου είναι 300 μέτρα (5 λεπτά πεζή) ενώ απέχει από το αεροδρόμιο 19 χιλιόμετρα ( 15 λεπτά με το αυτοκίνητο μέσω Αττικής οδού), καθιστώντας το ιδανικό για όσους ταξιδεύουν συχνά. Μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα που συνδυάζει ποιότητα, άνεση και εξαιρετική τοποθεσία. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπεύθυνος Ακινήτου : Νικόλας Σπανίδης

Επικοινωνήστε με την Connect Property για περισσότερες πληροφορίες
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.


Características
Tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
2
Andares do Edifício
2
Elevador
Sim
Superfície
120 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em garagem, 1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sótão
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 315.000
Preço por m²
2.625 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Δ

Descubra cada canto da propriedade
+21 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante