1/18

Terreno agrícola para Venda

PorosΠόρος
€ 1.950.000
130.000 m²

Nota

Anúncio atualizado em 08/10/2024
Descrição

referência: 1-369

Κωδικός ακινήτου: 1-369 - Τροιζήνα Ψωμαίικα Βλαχαίικα ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα οικοδομήσιμο αμφιθεατρικό αγροτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 130000 τ.μ. Διαθέτει κτίσμα, περίφραξη, γεώτρηση, νερό, ρεύμα, πρόσοψη 100 μέτρα, βάθος 130 μέτρα Τιμή: 1.950.000 €
Στην όμορφη Πελοπόννησο, επενδυτική έκταση κατάλληλη για τουριστική επένδυση μπροστά σε παρθένα παραλία, πωλείται . Συνολικό εμβαδόν των προς πώληση εκτάσεων φτάνει τα 130 στρέμματα και με δικαίωμα δόμησης βάση του νόμου για την τουριστική ανάπτυξη. Μπορεί όμως κανείς αν δεν θέλει όλη την έκταση να κάνει αγορά 60+11 στρέμματα και αναλογικά να την αγοράσει . 

Το σημείο είναι παρθένο και η φύση το ευνοεί λόγω της καταπληκτικής παραλίας που έχει ακριβώς μπροστά από την συγκεκριμένη έκταση ! 
Μπροστά ακριβώς βρίσκεται η αμμώδης παραλία και έχει επιπλέον μία χερσόνησο με κτίσμα που επίσης πωλείται ξεχωριστά. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να ολοκληρώσει μία πετυχημένη επένδυση αγοράζοντας και την συγκεκριμένη χερσόνησο. 
Βρίσκεται σε απόσταση 35 από την Ερμιόνη και 30 από τον Γαλατά, πάνω στον επαρχιακό δρόμο Ερμιόνης Γαλατά. 
Απέναντι από την έκταση η οποία έχει και γεώτρηση και πηγάδι και κτίσματα και πολλές ρίζες ελιές, βλέπουμε την πανέμορφη Ύδρα . Αν στα μελλοντικά σχέδια χτιστεί ξενοδοχείο , θα μπορεί να κατασκευάσει και μαρίνα και να συνδεθεί απευθείας με την Ύδρα με τα θαλάσσια ταξί . 

Η εταιρία μας έχει ένα ΤΕΑΜ επαγγελματιών, που μπορεί να βοηθήσει κάθε πελάτη / αγοραστή / επενδυτή να ολοκληρώσει με επιτυχία την κατάρτιση ενός συμβολαίου και μετέπειτα να τον βοηθήσει συμβολευτικά και στο κατασκευαστικό κομμάτι. 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.paparounisgroup.gr Καλέστε μας για περισσότερες λεπτομέριες. 
Características
Contrato
Venda
Tipologia
Terreno agrícola
Superfície
130.000 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Informações de preço
Preço
€ 1.950.000
Preço por m²
15 €/m²
Descubra cada canto da propriedade
+15 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante