1/12

Apartamento T3 muito bom estado, quarto andar, Charokopou, Caliteia

Caliteia
€ 275.000
4 quartos
133 m²
2 casas de banho
Andar 4
Elevador
Varanda
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 29/07/2024
Descrição

referência: W-02WEX5

Ανακαλύψτε το νέο σας σπίτι σε αυτό το οροφοδιαμέρισμα 4ου ορόφου, 133 τ.μ. του 1977, με άπλετο φυσικό φως που εξασφαλίζεται από τον ιδανικό προσανατολισμό του. Η εξαιρετική του διαρρύθμιση περιλαμβάνει μια ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία, όπου το τζάκι θα σας προσφέρει αξέχαστες οικογενειακές και φιλικές αναμνήσεις.
Τα τρία μεγάλα υπνοδωμάτια με τους μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και πρόσβαση στις βεράντες θα σας εξασφαλίσουν άνεση και λειτουργικότητα. Η άνετη κουζίνα με τις εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές και τους πολλούς αποθηκευτικούς χώρους θα σας παροτρύνει να οργανώνετε γεύματα για τους αγαπημένους σας.
Επιπλέον, διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο και ένα WC για την απόλυτη άνεση σας.
Απολαύστε την πρακτικότητα του κλειστού χώρου στάθμευσης, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την είσοδο της πολυκατοικίας, καθώς και τις δύο μεγάλες βεράντες των 20 τμ, η καθεμία με ανεμπόδιστη θέα έως τον λόφο του Φιλοπάππου και την Ακρόπολη.
Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι στρατηγική, δίπλα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, τον ηλεκτρικό σταθμό του Ταύρου, σχολεία και αγορές, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις και υπηρεσίες.
Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει διπλά πορτοπαράθυρα αλουμινίου, πόρτα ασφαλείας και ηλιακό θερμοσίφωνα.
Η Καλλιθέα, ο τέταρτος μεγαλύτερος δήμος στην αστική περιοχή της Αθήνας, είναι μια κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο που βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. Νότια του κέντρου της Αθήνας και 3 χλμ βορειοανατολικά του Πειραιά.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Καλλιθέα, που κυριολεκτικά σημαίνει «ωραία θέα», είναι μια περιοχή που στις αρχές του 20ου αιώνα ήταν γεμάτη από όμορφες νεοκλασσικές καλοκαιρινές κατοικίες, απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα στον Σαρωνικό κόλπο. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί ως κατοικημένη περιοχή με ένα εκτεταμένο δίκτυο αγορών, ιδανικό για οικογένειες και φοιτητές, καθώς φιλοξενεί τρία πανεπιστήμια. Πάντειο, Χαροκόπειο και Σιβιτανίδειος. Η Καλλιθέα είναι μία από τις τρεις γειτονιές που έχει επωφεληθεί περισσότερο από το σχέδιο Αναγέννησης του Φαλήρου, ξεκινώντας με την κατασκευή χώρων Ολυμπιακών Αγώνων και το πρόσφατο εντυπωσιακό Πάρκο και Πολιτιστικό Κέντρο Σταύρος Νιάρχος, που φιλοξενεί την Εθνική Όπερα και την Εθνική Βιβλιοθήκη.
Προσβασιμότητα: Συνδέεται με τρένα και λεωφορεία προς το κέντρο της πόλης, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο.
Επενδυτική δυναμική: Η εγγύτητά του τόσο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας όσο και στο λιμάνι του Πειραιά, είναι μια περιοχή που έχει πάντα μια σταθερή ζήτηση.
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda
Andar
4
Elevador
Sim
Superfície
133 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 275.000
Preço por m²
2.068 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Ε

Descubra cada canto da propriedade
+9 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante