1/9

Vivenda familiar 202 m², para restauro, Poliani, Thouria

Thouria
€ 105.000
3 quartos
202 m²
1 casa de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 26/07/2024
Descrição

referência: W-02W4P5

Σε απόσταση τριάντα λεπτών από την Καλαμάτα, στις παρυφές του καταπράσινου παραδοσιακού οικισμού της Πολιανής, πωλείται παραδοσιακή μονοκατοικία 202 τμ. Το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης, ενώ βρίσκεται σε οικόπεδο 650 τμ με παραγωγικό κήπο, οπωροφόρα δέντρα και μια όμορφη αυλή.
Με εξωτερική σκάλα, ανεβαίνουμε στο πρώτο επίπεδο του ακινήτου (90 τμ περίπου) , όπου συναντάμε 1 υπνοδωμάτιο, ένα ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλοτραπεζαρίας με παραδοσιακό τζάκι, και την μεγάλη βεράντα, από όπου μπορείτε να απολαύσετε την πανοραμική θέα στο βουνό γεμάτο με έλατα. Επίσης, το ακίνητο διαθέτει ημιυπόγειο δροσερό χώρο 112 τμ. Που μπορείτε να τον αξιοποιήσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.
Το μπάνιο, η αποθήκη και 1 θέση parking, βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Τοποθεσία: Η Καλαμάτα είναι η πρωτεύουσα και το κεντρικό λιμάνι της Μεσσηνίας ενώ βρίσκεται στη Δυτική Πελοπόννησο.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Καλαμάτα είναι μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούς ελιάς στον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς προσφέροντας αρκετές επιλογές για κάθε γούστο.
Η Καλαμάτα είναι γνωστή για τη παραλία της καθώς κανείς μπορεί να απολαύσει τη βόλτα του στο Μεσσηνιακό Κόλπο και με θέα τον Ταΰγετο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου.Όλη η παραλιακή διαδρομή έχει ποδηλατόδρομο, ενώ στην περιοχή υπάρχουν αρκετά καφέ, μπαρ, καταστήματα και ουζερί.
Προσβασιμότητα: Η Καλαμάτα απέχει είναι μόλις 223 χιλιόμετρα από την Αθήνα, 215 χλμ. από την Πάτρα και 715 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη.Η Καλαμάτα διαθέτει διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο από το οποίο πραγματοποιούνται πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, καθώς και πολλές εποχικές πτήσεις τσάρτερ προς διάφορες πόλεις της Ευρώπης.
Επενδυτική Δύναμη: Η Καλαμάτα αναδεικνύεται ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς της χώρας προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους ξένους αλλά και Έλληνες επενδυτές.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
1
Elevador
Não
Superfície
202 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Lareira
Informações de preço
Preço
€ 105.000
Preço por m²
520 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1950
  • Estado

    A reestruturar
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+6 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante