Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/12
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Vivenda familiar Ερμιόνη, Thermisia, Ermioni

ErmioniΕρμιόνη
€ 460.000
5+ quartos
201 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 26/07/2024
Descrição

referência: 1076491

Πωλείται ημιτελής κατοικία 201 τ.μ. τριών (3) επιπέδων με άδεια οικοδομής και δυνατότητα κατασκευής πισίνας, οριζόντια ιδιοκτησία, νομιμοποιημένα τετραγωνικά μέτρα κατασκευής με επίσημη παροχή ύδρευσης, εντός οικοπέδου επιφανείας 1.152 τ.μ.
Λεπτομέρειες Ακινήτου:
Η κατασκευή βρίσκεται στο στάδιο όπου έχουν ολοκληρωθεί οι εκσκαφές, τα θεμέλια, ο σκελετός, ο διαχωρισμός των χώρων με τουβλόκτιστη τοιχοποιία, οι ηλεκτρολογικές υποδομές (κανάλια καλωδιώσεων) και η κεραμοσκεπή με εμφανή ξύλινη οροφή.
Η κατοικία αποτελείται από τρία επίπεδα.
Το ισόγειο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και κουζίνα με σαλόνι. Το δεύτερο επίπεδο περιλαμβάνει μια κουζίνα και ένα σαλόνι, ενώ το τρίτο επίπεδο φιλοξενεί την κύρια κρεβατοκάμαρα με μπάνιο, βεστιάριο και μπαλκόνι. Το πρώτο επίπεδο μπορεί να έχει ξεχωριστή είσοδο από τα άλλα δύο επίπεδα.
Ο περιβάλλοντας χώρος είναι επαρκής για την κατασκευή πισίνας, μεγάλου κήπου και χώρου στάθμευσης.
Η κατοικία είναι ιδανική για πολυτελή τουριστική εκμετάλλευση και εξοχική κατοικία. Από το δεύτερο και τρίτο επίπεδο υπάρχει θέα στον κόλπο της Ύδρας και στο λιμάνι της Ύδρας. Η απόσταση από την ιδιωτική παραλία είναι 320 μέτρα.
Η γειτονιά είναι ήσυχη και φιλική, ιδανική για όσους αναζητούν ένα ήρεμο περιβάλλον διαβίωσης.
Αξιοθέατα Περιοχής:
Το Πλέπι είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στην περιφερειακή ενότητα Αργολίδας, στη νοτιοανατολική Πελοπόννησο. Η περιοχή προσφέρει τον απόλυτο ρομαντικό προορισμό με την όμορφη φυσική της ομορφιά. Η βίλα βρίσκεται κοντά στο Πόρτο Ύδρα, την Ερμιόνη και το Ναύπλιο.
Κοντινοί προορισμοί περιλαμβάνουν το Κρανίδι, το Πόρτο Χέλι, την Ύδρα, τις Σπέτσες, τον Πόρο και το Θέατρο της Επιδαύρου. Το αεροδρόμιο της Αθήνας απέχει περίπου 2,5 ώρες.
Εμπειρία Τοπικής Κουλτούρας:
Ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία της περιοχής μέσω των αρχαίων ερειπίων, απολαύστε περιπάτους μέσα από καταπράσινους λόφους και γευτείτε την τοπική κουζίνα με φρέσκα θαλασσινά και κρασί. Η φιλοξενία των κατοίκων και η φυσική ομορφιά της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των χωριών Ηλιόκαστρο και Θερμησία, δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα για αξέχαστες ρομαντικές στιγμές.
Ανακαλύψτε τη γοητεία αυτής της υπέροχης κατοικίας στην καρδιά της Ερμιόνης και απολαύστε την άνεση και την πολυτέλεια που προσφέρει. Ιδανική για όσους αναζητούν μια ρομαντική και χαλαρή ζωή κοντά στη θάλασσα.

Αριθμός Ακινήτου: ID 1076491
>> Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα το συντομότερο δυνατόν.
>> Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
>> Για τη δική σας καλύτερη εμπειρία εξυπηρέτησης και την απαραίτητη δική μας προετοιμασία, σας συνιστούμε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας τουλάχιστον τρεις μέρες νωρίτερα.
>> Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο 4072/2012.
>> Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
3
Elevador
Não
Superfície
201 m²
Quartos
5+
Quartos
4
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Informações de preço
Preço
€ 460.000
Preço por m²
2.289 €/m²
Eficiência energética
  • Estado

    Novo / Em construção
  • Certificação energética

    Livre
Descubra cada canto da propriedade
+9 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante