1/21

Apartamento T3 muito bom estado, terceiro andar, Hilton, Ilisia

Ilisia
€ 1.100/mês
4 quartos
90 m²
2 casas de banho
Andar 3
Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 06/08/2024
Descrição

referência: W-02WHE0

Η Engel & Volkers παρουσιάζει ένα νέο διαμέρισμα 90 τ.μ., πλήρως ανακαινισμένο το 2024, σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές του κέντρου, που συνδυάζει την άνεση με τη μοντέρνα αισθητική. Το διαμέρισμα αυτό διαθέτει έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο που φιλοξενεί το χολ, το σαλόνι και μια minimal, σύγχρονη κουζίνα. Διαθέτει δύο μεγάλα υπνοδωμάτια και ένα τρίτο μικρότερο δωμάτιο, ιδανικό για παιδικό ή για γραφείο. Επιπλέον, περιλαμβάνει δύο μπάνια εξοπλισμένα με ντουζιέρες. Τρία ξεχωριστά μπαλκόνια προσφέρουν πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο από όλους τους κύριους χώρους του διαμερίσματος. Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με κλιματιστικά σε όλους τους χώρους, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και πόρτα ασφαλείας. Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, κοντά σε συγκοινωνίες και μόλις 500 μέτρα από το μετρό Μέγαρο Μουσικής, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ ηρεμίας και πρόσβασης στην πόλη.

Έχοντας πάρει το όνομά της από τον ποταμό Ιλισό που περνούσε κάποτε από εδώ, αυτή η γειτονιά, που συχνά αναφέρεται ως περιοχή "Hilton", απέχει μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Ιλίσια βρίσκονται ακριβώς πίσω από το ξενοδοχείο Hilton εκεί που βρίσκεται και η Εθνική Πινακοθήκη που ανακαινίστηκε πρόσφατα. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από όλα τα μουσεία της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και το Μουσείο Γουλανδρή Μοντέρνας Τέχνης στο Παγκράτι. Ψηφίστηκε ως μια από τις πιο όμορφες γειτονιές για φαγητό και ποτό, τα Ιλίσια διαθέτουν βραβευμένα εστιατόρια και μπαρ. Το Άλσος Ιλισίων είναι μια πράσινη όαση, ιδανική για περιπάτους και τρέξιμο. Η περιοχή προσφέρει κάτι για όλους και είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες, τους ξένους που ζουν στην Αθήνα (βρίσκεται κοντά στις πρεσβείες), τις οικογένειες καθώς και τους φοιτητές (πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Αθηνών).
Προσβασιμότητα: Εξαιρετικά καλή σύνδεση με όλους τους αρτηριακούς δρόμους - Λεωφόρο Κηφισίας, Λεωφόρο Βουλιαγμένης και Μεσογείων - καθιστώντας το ένα πραγματικά κεντρικό σημείο για να συνδεθείτε με την υπόλοιπη πόλη. Το αεροδρόμιο απέχει 50 λεπτά με μια ώρα με το τρένο και 35 λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Características
Tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
Contrato
Renda
Andar
3
Andares do Edifício
5
Elevador
Sim
Superfície
90 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
  • Sistema de tv com antena parabólica
Informações de preço
Preço
€ 1.100/mês
Preço por m²
12 €/m²
Detalhes de custos
Fiança
Não indicado
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1975
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+18 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante