Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/4
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Terreno agrícola para Venda

ElatioΕλάτιο
€ 960.000
32.004 m²

Nota

Anúncio atualizado em 07/08/2024
Descrição

referência: 1082387

Αποκλειστικά από το γραφείο μας προσφέρεται εξαιρετικό αγροτεμάχιο στο χωριό Μικρά Καθίσματα στις Μαριές Ζακύνθου.

Αυτό το αγροτεμάχιο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία επένδυσης σε έναν από τους πιο γραφικούς και εντυπωσιακούς προορισμούς του νησιού. Κατάλληλο για τουριστική ανάπτυξη, το οικόπεδο με εμβαδόν 30.004 τμ προσφέρει απρόσκοπτη και πανοραμική θέα σε βουνό και θάλασσα, επιτρέποντας την απόλαυση τόσο της ανατολή όσο και της δύσης του ηλίου. Είναι επικλινές και άρτιο με εγκεκριμένο σχέδιο οικοδόμησης 10.000 τμ για τουριστικά καταλύματα.

Η πρόσβαση είναι άμεση μέσω τριών διαφορετικών δρόμων, με έναν εξ αυτών να διασχίζει το ακίνητο, προσφέροντας άνετη πρόσβαση από άσφλατο.

Επιπλέον, η τοποθεσία είναι εξαιρετική, αφού βρίσκεται μόλις 14 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Πόρτο Βρώμη, όπου από εκεί μπορείτε να επιβιβαστείτε σε καραβάκι και να εξερευνήσετε τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής, όπως το Ναυάγιο και η Γαλάζια Σπηλιά. Ειδικά το Ναυάγιο αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες εγχώριους και μη, ενώ κατατάσσεται στις ομορφότερες κρυστάλλινες παραλίες της Ελλάδας και του κόσμου.

Επιπλέον, στο αγροτεμάχιο υπάρχουν 20 ελιές που παράγουν 150 κιλά λάδι, προσθέτοντας ακόμα μια δυνατότητα εκμετάλλευσης και αυξάνοντας τον αξία του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ,σύμφωνα με το Ν. 4072/11=4-2012 ΦΕΚ 86Α.
KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 212-107-3000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Características
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Tipologia
Terreno agrícola
Superfície
32.004 m²
Acesso rodoviário / direito de passagem
Na autoestrada
Outras características
  • Exposição oeste
Informações de preço
Preço
€ 960.000
Preço por m²
30 €/m²
Descubra cada canto da propriedade
+1 foto
Opções adicionais

Contactar o anunciante