1/19

Vila familiar 243 m², Erissos, Kefalonia

Kefalonia
€ 1.250.000
5+ quartos
243 m²
3+ casas de banho
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 30/07/2024
Descrição

referência: Ε-8

Χτισμένη σε ένα υπερυψωμένο επίπεδο, σε ένα από τα πιο παραδοσιακά χωριά της Κεφαλονιάς, τα Κατσαράτα*. Βρίσκεται αυτή η πολυτελής κατοικία, κατασκευασμένη με τις υψηλότερες προδιαγραφές, σχεδιασμένη και μελετημένη με ακρίβεια σε κάθε τετραγωνικό της, συνδυάζει την ιδιωτικότητα, την πολυτέλεια και την εκλεπτυσμένη αισθητική της. Εκτείνεται σε 3 επίπεδα και έχει συνολική επιφάνεια 243,22 τ.μ. τοποθετημένη σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 1.505 τ.μ.

Συνδιάζοντας μοντέρνα στοιχεία αρχιτεκτονικής με παραδοσιακές γραμμές, εναρμονισμένη πλήρως με το μαγευτικό περιβάλλον, η βίλα αυτή αποτελείται στο ισόγειο από έναν φωτεινό ενιαίο χώρο τραπεζαρία/καθιστικό, κουζίνα και 2 υπνοδωμάτια με ensuite μπάνια. Το ανώτερο επίπεδο περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια το καθένα με το μπάνιο του ενώ στο υπόγειο υπάρχει ξενώνας, μια αποθήκη/ δωμάτιο πλυντηρίων και ένα playroom που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα. Μεγάλα ανοίγματα φωτίζουν φυσικά όλους τους χώρους απολαμβάνοντας την εκπληκτική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας, την γραφική Ιθάκη απέναντι καθώς και στο έντονο πράσινο της γύρω περιοχής.

Ο περιβάλλον χώρος είναι υπέροχα διαμορφωμένος σε επίπεδα με πλακόστρωτα μονοπάτια ενώ υπάρχει έντονη η παρουσία της πέτρας που εντυπωσιάζει. Μια πισίνα υπερχείλισης, εξωτερικά καθιστικά, παρτέρια με πολύχρωμα λουλούδια, καλλωπιστικά μεσογειακά φυτά και διαφόρων ειδών δέντρα δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για να απολαύσει κανείς αυτό το γαλήνιο τοπίο.

*Τα Κατσαράτα είναι ένας γραφικός οικισμός λίγα λεπτά από το κοσμοπολίτικο Φισκάρδο, γνωστός για την υπέροχη τοποθεσία του καθώς έχει πανοραμική θέα στα υπέροχα νερά του Ιονίου και στο κανάλι της Ιθάκης. YouTube https://youtu.be/dRrtqgBIW54, Εμβαδόν οικοπέδου 1505τ.μ., Ενεργειακή κλάση Β, Θέα Θάλασσα, Κλιματισμός, Πισίνα τ.μ.
Características
Tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
243 m²
Quartos
5+
Quartos
5
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Lareira
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 1.250.000
Preço por m²
5.144 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

B

Descubra cada canto da propriedade
+16 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante