1/21

Vila familiar 480 m², Cidade principal - Chora, Míconos

Míconos
€ 3.200.000
5+ quartos
480 m²
3+ casas de banho

Nota

Anúncio atualizado em 31/07/2024
Descrição

referência: EK-7230867

Η βίλα βρίσκεται σε κτήμα με εμβαδόν 5.464 m2 , στην περιοχή Χαλαρά στη νότια πλευρά της νήσου Μυκόνου, μεταξύ των παραλιών Super Paradise και Αγράρι. Η βίλα, εμβαδού 480m2 , επεκτείνεται σε τρία επίπεδα και έχει θέα ανατολή και δύση χωρίς να ενοχλείται από ανέμους.

Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει εκκλησία νόμιμη στην οποία δύνανται να τελεσθούν μυστήρια γάμου και βάφτισης καθώς και κοίλο θεατράκι, κατάλληλο για τη διεξαγωγή διαφορών events.

Στον πρώτο όροφο μετά την κεντρική είσοδο συναντάμε το κεντρικό σαλόνι της βίλας, την τραπεζαρία με απίστευτη θέα στην θάλασσα, κρεβατοκάμαρα, WC επισκεπτών και τέλος κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη. Περιμετρικά του ορόφου υπάρχουν βεράντες με σκέπαστρο, σαλόνια καθώς και εξωτερική μαρμάρινη τραπεζαρία.

Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν σαλόνι με εσωτερικό μπαλκόνι, μπαρ, τρεις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια και περιμετρικά εξωτερικές βεράντες με τραπεζαρίες από γρανίτη. Η θέα στη θάλασσα είναι μοναδική.

Ο τρίτος όροφος περιλαμβάνει δύο σουίτες. Η πρώτη διαθέτει κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, πλήρη κουζίνα, WC και ντους. Η δεύτερη διαθέτει εκτος από κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, πλήρη κουζίνα, WC και ντους και πατάρι με εσωτερική σκάλα που λειτουργεί ως έξτρα χώρος κρεβατοκάμαρας.
Características
Tipologia
Vila familiar
Contrato
Venda
Andares do Edifício
3
Superfície
480 m²
Quartos
5+
Quartos
6
Casas de banho
3+
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 3.200.000
Preço por m²
6.667 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

B

Descubra cada canto da propriedade
+18 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante