Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Ύπαρξη ανθρώπου
Ύπαρξη ανθρώπου
Ύπαρξη ανθρώπου
1/16
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι

Prédio para Venda

MarathonasΛυκούργου 18-20, 190 07, Μαραθώνας
€ 660.000
5+ quartos
265 m²
3+ casas de banho

Nota

Anúncio atualizado em 19/09/2024
Descrição

referência: 1-599

Κωδικός ακινήτου: 1-599 - Μαραθώνας Σχινιάς Διακαστικων Υπαλλήλων ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητος συγκρότημα κατοικιών ισόγειο συνολικής επιφάνειας 265 τ.μ. . Αποτελείται από 7 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια και 3 WC. Είναι κατασκευασμένος το 2024 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα ενεργειακά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, A/C, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από θάλασσα 2000 μέτρα απόσταση από πόλη 45000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 30000 μέτρα - Τιμή: 660.000 €
Πολυτελές συγκρότημα κατοικιών που αποτελείται από μία μονοκατοικία και δυο οροφοδιαμερισματα (ισογείου και πρώτου ορόφου) σε ανεξάρτητο κτίριο εντός οικοπέδου 600τμ.

Αναλυτικά οι κατοικίες:
Α: Ανεξάρτητη ισόγεια κατοικία που αποτελείται από καθιστικό με κουζίνα, τρία (3) υπνοδωμάτια και λουτρό συνολικής επιφάνειας 95 τ.μ. περίπου. Πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, θερμοπρόσωψη, αυτόνομη θέρμανση, air condition και κήπος. Στο διαμέρισμα αυτό προσαρτώνται με αποκλειστική χρήση τα: α) Θέση στάθμευσης 12τ.μ., β) Στεγασμένο μπαλκόνι στην πρόσοψη του συγκροτήματος 20,55τ.μ., γ) Στεγασμένο μπαλκόνι στην πίσω όψη του συγκροτήματος 17,25τ.μ., δ) Αυλή – χώρο πρασίνου στην πρόσοψη και στην πίσω όψη του συγκροτήματος. Η συνολική επιφάνεια αποκλειστικής χρήσης της κατοικίας σε στεγασμένα και υπαίθρια αθροιστικά υπολογίζεται περί τα: 200τ.μ.

Β ισόγειο: Το διαμέρισμα εκτείνεται σε ένα επίπεδο και αποτελείται καθιστικό με κουζίνα, δύο (2) υπνοδωμάτια και λουτρό συνολικής επιφάνειας 85τ.μ. περίπου. Πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, θερμοπρόσωψη, αυτόνομη θέρμανση, air condition και κήπος. Στο διαμέρισμα προσαρτώνται με αποκλειστική χρήση τα: α) Θέση στάθμευσης 12τ.μ., β) Στεγασμένο μπαλκόνι στην πρόσοψη του συγκροτήματος 24,6τ.μ., γ) Στεγασμένο μπαλκόνι στην πίσω όψη του συγκροτήματος 17,6τ.μ., δ) Αυλή – χώρο πρασίνου στην πρόσοψη και στην πίσω όψη του συγκροτήματος. Η συνολική επιφάνεια αποκλειστικής χρήσης της κατοικίας σε στεγασμένα και υπαίθρια αθροιστικά υπολογίζεται περί τα: 270 τ.μ

Γ πρώτος όροφος: Το διαμέρισμα εκτείνεται σε ένα επίπεδο και αποτελείται καθιστικό με κουζίνα, δύο (2) υπνοδωμάτια και λουτρό συνολικής επιφάνειας 85τ.μ. περίπου. Πόρτα ασφαλείας, σύστημα συναγερμού, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, θερμοπρόσωψη, αυτόνομη θέρμανση, air condition και κήπος. Στο διαμέρισμα προσαρτώνται με αποκλειστική χρήση τα: α) Θέση στάθμευσης 12τ.μ., β) Αποκλειστική χρήση πλάγιας όψης 70τ.μ., γ) Στεγασμένο μπαλκόνι στην πρόσοψη του συγκροτήματος 27τ.μ., γ) Στεγασμένο μπαλκόνι στην πίσω όψη του συγκροτήματος 18τ.μ.

O Σχοινιάς ανήκει στον ιστορικό Δήμο Μαραθώνα. Η περιοχή αυτή συνδυάζει βολική απόσταση από την πρωτεύουσα και αλλά και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα. Βρίσκεται 45 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, 30 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και περίπου 2 χιλιόμετρα από την παραλία Σχοινιά. Η παραλία του Σχοινιά είναι μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Αττικής και ένα πολύ δημοφιλές σημείο για οικογένειες και windsurfers. Στην περιοχή βρίσκεται το Εθνικό Πάρκο του Σχοινιά, το οποίο ανήκει στο δίκτυο Natura 2000. Η περιοχή βρίσκεται κοντά σε παιδικές χαρές, μεγάλες πλατείες και κοντά σε ιδιωτικό και δημόσιο σχολείο. Επίσης, η περιοχή βρίσκεται στο σχέδιο πόλης. Ο ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ στο Σχοινιά, είναι ρυμοτομημένος, διαθέτει πολύ μεγάλες πλατείες και κοινόχρηστους χώρους, καινούργιο δίκτυο ύδρευσης, υπερσύγχρονο σύστημα αποστράγγισης και έχει ολοκληρωθεί η μελέτη της αποχέτευσης των ακαθάρτων υδάτων (βιολογικός καθαρισμός) από τον Δήμο.

Φίλιππος Περιπάνος
Características
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Tipologia
Prédio | Propriedade de luxo
Superfície
265 m²
Quartos
5+ quartos, 3+ casas de banho
Lugares de estacionamento
3 em estacionamento compartilhado
Disponibilidade
Disponível a partir de 25/07/2024
Utilizo do prédio actual
Residencial
Outras características
  • Exposição externa
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 660.000
Preço por m²
2.491 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A

Descubra cada canto da propriedade
+13 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante