1/22

Apartamento T2 Παρασκευόπουλου Αναγνώστη 78, Νέα Αγχίαλος 37400, Centro, Nea Agchialos

Nea AgchialosΠαρασκευόπουλου Αναγνώστη 78, Νέα Αγχίαλος 37400
€ 320/mês
3 quartos
78 m²
1 casa de banho
Andar 1
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 27/08/2024
Descrição

referência: EK-7234585

Στον πρώτο όροφο μίας τριώροφης οικοδομής επί της οδού Αναγνώστου Παρασκευοπούλου 78 στην Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας ενοικιάζεται διαμπερές τριάρι διαμέρισμα 78 τ.μ. αποτελούμενο από καθιστικό / σαλόνι, κουζίνα, δυο (2) υπνοδωμάτια, διάδρομο και λουτρό με παράθυρο. Το διαμέρισμα διαθέτει 2 ευρύχωρες βεράντες, ανακαινισμένο μπάνιο, είναι σε καλή κατάσταση και ο κοινόχρηστος χώρος του διαθέτει μεγάλη αυλή, γκαζόν με αυτόματο πότισμα, φυτά και διάφορα λουλούδια. Εντός του ενοικίου συμπεριλαμβάνονται τα κοινόχρηστα. Μη επιπλωμένο.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 41 έτη (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Renda
Andar
1
Superfície
78 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
1
Varanda
Sim
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / PVC
Informações de preço
Preço
€ 320/mês
Preço por m²
4 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 10/mês
Fiança
Não indicado
Eficiência energética
  • Aquecimento

    Central, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+19 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante