Ύπαρξη ανθρώπου
Σαλόνι
Εξωτερικός χώρος
Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
W.C
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Θέα από μπαλκόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Ασανσέρ
W.C
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
1/25
Ύπαρξη ανθρώπου
Σαλόνι

Vila familiar Βανάτο, Vanato, Arkadi (Ilhas Jónicas)

Arkadi (Ilhas Jónicas)Βανάτο
€ 1.100.000
5 quartos
300 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 04/09/2024
Descrição

referência: 2-172


Κωδικός ακινήτου: 2-172 

ΠΩΛΕΙΤΑΙ εξαιρετική νεόδμητη πολυτελής βίλα, σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα.
Η βίλα είναι ισόγεια με συνολική επιφάνεια 300 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 2000 τ.μ. Κατασκευάστηκε το 2023 και προσφέρει μια μοντέρνα και ευρύχωρη διάταξη που συνδυάζει άνεση και πολυτέλεια.

Το σπίτι ενσωματώνει την απόλυτη πολυτέλεια σε κάθε του λεπτομέρεια. Αποτελείται από τέσσερα ευρύχωρα υπνοδωμάτια, σχεδιασμένα για μέγιστη άνεση και ηρεμία. Το σαλόνι είναι φωτεινό και κομψό, ιδανικό για χαλάρωση και ψυχαγωγία, με θέα στον υπέροχο κήπο και την πισίνα. Η κουζίνα είναι σύγχρονη και πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, προσφέροντας έναν λειτουργικό και ευχάριστο χώρο μαγειρέματος. Υπάρχουν επίσης τρία μοντέρνα μπάνια και ένα WC.

Η βίλα διαθέτει σύστημα θέρμανσης fan coil για εξαιρετική απόδοση θέρμανσης, κλιματιστικά για ιδανική θερμοκρασία καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου και σύστημα συναγερμού για απόλυτη ηρεμία. Η πόρτα ασφαλείας ενισχύει την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Ο εξωτερικός χώρος του ακινήτου συνδυάζει άνεση και στυλ, με έμφαση στην εντυπωσιακή, μοντέρνα πισίνα και  προσφέρει μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας. Ο μεγάλος κήπος και ο χώρος BBQ προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Διαθέτει επίσης πάρκινγκ το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει έως 5 οχήματα, ενώ η αποθήκη είναι κατάλληλη για αποθήκευση διάφορων αντικειμένων.

Επιπλέον, η βίλα διαθέτει κουφώματα αλουμινίου και διπλά τζάμια για αποτελεσματική μόνωση και ηχομόνωση, σίτες για προστασία από τα έντομα, και boiler για συνεχή παροχή ζεστού νερού.

Υπάρχει επίσης και υπόγειο το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή. Το υπόγειο αυτό θα μπορούσε άνετα να μεταμορφωθεί σε ένα διαμέρισμα, όπου θα μπορεί να μείνει ο ιδιοκτήτης η εναλλακτικά, μπορεί να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα οικία για επιπλέον χώρο, προσαρμόζοντας το σύμφωνα με τις ανάγκες της οικογένειας. Επιπλέον, μπορεί να διαμορφωθεί ως χώρος ψυχαγωγίας για τους ενοικιαστές, προσφέροντας έναν ευχάριστο και λειτουργικό χώρο που θα ενισχύσει την ποιότητα της καθημερινότητας τους και τις παροχές που τους προσφέρει η βίλα. Η ευελιξία του υπογείου αυτού προσφέρει πολλές δυνατότητες αξιοποίησης, κάνοντας την ιδιοκτησία ακόμη πιο ελκυστική.

Η τοποθεσία της είναι ιδανική, συνδυάζοντας την ηρεμία ενός καταπράσινου περιβάλλοντος με την άμεση προσβασιμότητα στις απαραίτητες ανέσεις . Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την ησυχία και την ομορφιά της φύσης, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση από όλα όσα χρειάζεστε. Το τουριστικό κέντρο του Τσιλιβή, με  πληθώρα καταστημάτων και εστιατορίων, είναι εύκολα προσβάσιμο, και η παραλία βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακριά. Η πόλη της Ζακύνθου βρίσκεται μόλις 15 λεπτά μακριά, όπου θα βρείτε μια πληθώρα από μαγαζιά, υπηρεσίες και ζωντανή νυχτερινή ζωή για να απολαύσετε τη βόλτα σας.

Αυτή η πολυτελής βίλα συνδυάζει μοντέρνο σχεδιασμό, πολυτέλεια και απαραίτητες ανέσεις, προσφέροντας ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον για τη ζωή σας. Είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια εξαιρετική κατοικία με υψηλά πρότυπα άνεσης και στυλ.

Características
Tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
300 m²
Quartos
5
Quartos
4
Casas de banho
3+
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
5 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central
Outras características
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 1.100.000
Preço por m²
3.667 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2023
  • Estado

    Novo / Em construção
  • Aquecimento

    Central
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante