Θέα
Σαλόνι
Σαλόνι
Θέα
Καθιστικό
Σαλόνι
Τραπεζαρία
Εξωτερικός Χώρος
Σαλόνι
Καθιστικό
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
Θέα
Εξωτερικός Χώρος
Σαλόνι
Καθιστικό
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Χολ - Διάδρομος
Θέα
Θέα
1/25
Σαλόνι
Σαλόνι

Vivenda familiar 308 m², muito bom estado, Skoutari, Githeio

Githeio
€ 670.000
5 quartos
308 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 02/08/2024
Descrição

referência: 392124

Για τους λάτρεις των κτηρίων που αποπνέουν άρωμα παρελθόντος, ένας εκπληκτικός διατηρητέος πύργος, από τα τέλη του 17ου αιώνα. Με απεριόριστη θέα σε θάλασσα και βουνά, βρίσκεται στην κορυφή γνωστού παράλιου χωριού της Λακωνικής Μάνης, εποπτεύοντας τον κόλπο. Πλήρως ανακαινισμένος με μοναδική αισθητική και ποιότητα υλικών (ξυλεία καστανιάς Αγίου Όρους, φουρνιστά πλακάκια Ιταλίας (Ραβέννα) και τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, αναπτύσσεται σε 4 επίπεδα και διαθέτει στηθαία με επάλξεις, εξωτερική και περιτοιχισμένη αυλή και 2η ταράτσα. Εξαιρετικές παραλίες, φιλικές για οικογένειες, είναι εύκολα προσβάσιμες με τα πόδια.
Η Μάνη είναι μια γεωγραφική και πολιτιστική περιοχή στην Πελοπόννησο, γνωστή τόσο για τα κάστρα, τους πύργους, τις εκκλησίες και τους εκπληκτικούς οικισμούς, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν χαρακτηριστεί παραδοσιακοί, όσο και για τις μοναδικές της παραλίες με τα παρθένα και καταγάλανα νερά και τα άγρια τοπία όπου κυριαρχεί το νερό και η πέτρα. Η Μονεμβασία, ο Μυστράς, τα σπήλαια του Διρού, το Ακρωτήριο Ταίναρο, ο Ταΰγετος είναι λίγα μόνο από τα αξιοθέατα που μπορούν να συγκινήσουν και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη.
Πώληση, Μονοκατοικία, Μπάνια: 4, Εμβαδόν: 308 τ.μ., Δωμάτια: 5, Έτος κατασκευής: 1901, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Πόρτα ασφαλείας, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Κατάλληλο για Επαγγ. Χρήση, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Διπλά τζάμια, Διαμπερές, Φωτεινό, Βαμμένο, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Ξύλινα, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 335 τ.μ., Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Διατηρητέο, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Νοτιοανατολικός, Ρεύμα: Τριφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 550
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
308 m²
Quartos
5
Quartos
5
Casas de banho
3+
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 670.000
Preço por m²
2.175 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1910
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central, fonte de alimentação elétrica
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante