Πισίνα
Θέα από μπαλκόνι
Κάτοψη
Κάτοψη
Κάτοψη
Κάτοψη
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
1/11
Θέα από μπαλκόνι

Vivenda familiar 126 m², nova, Centro, Asini

Asini
€ 375.000
4 quartos
126 m²
2 casas de banho
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 05/09/2024
Descrição

referência: 13097


Δόθηκε προκαταβολή - Σε αμφιθεατρικό σημείο στην Ασίνη πωλείται υπό-κατασκευή μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικού εμβαδού 126τ.μ (ισόγειο 75,00.μ και όροφος 51,50τ.μ) μέσα σε γωνιακό οικόπεδο 265τ.μ. Πρόκειται για μία σύγχρονη κατασκευή, με θερμοπρόσοψη η οποία αποτελείται από ισόγειο χώρο καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία, μεγάλη κουζίνα, ένα (1) WC και ένα (1) υπνοδωμάτιο ενώ ο όροφος αποτελείται από δύο (2) υπνοδωμάτια και ένα (1) μπάνιο. Βασικά χαρακτηριστικά της κατοικίας είναι η ενεργειακή κλάση Α, κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά τζάμια με θερμοδιακοπή, αναμονή για αντλία θερμότητας για ψύξη και θέρμανση, πόρτα θωρακισμένη ασφαλείας και ανοικτή θέση στάθμευσης για 1 αυτοκίνητο.. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι υπάρχει υποδομή εγκατάστασης για προηγμένο σύστημα συναγερμού που περιλαμβλάνει παγίδες σε πατζόυρια και παράθυρα, ραντάρ και για κάμερες. Το οικόπεδο είναι προσόψεως με ψηλό τοιχείο περιμετρικά του και διαθέτει ιδιωτική πισίνα 25τμ καθώς και εξωτερική ανοικτή θέση στάθμευσης για 1 αυτοκίνητο. Βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά του οικισμού με κυρίως νεόδμητες κατοικίες, με εύκολη πρόσβαση και πρόσοψη σε δημοτικό δρόμο. Απέχει 8 χλμ από το Ναύπλιο και 3 χλμ περίπου από τη θάλασσα του Τολού και του Δρεπάνου.
Υπεύθυνος Ακινήτου: Κυριάκος Δεσύλλας | Τηλ. Κέντρο: +30 27520 29340 - Κινητό (whatsApp/viber): +30 6945 10 3000 | Μεσιτικό γραφείο στο Ναύπλιο, Άργους 33, Τ.Κ 21100 | www.argolida-realestate.com - info@argolida-realestate.com
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
126 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 375.000
Preço por m²
2.976 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A

Descubra cada canto da propriedade
+8 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Κυριάκος Δεσύλλας