1/2

Apartamento T1 Ερμού 33-49, 262 21, Πάτρα, Centro, Patras

PatrasΕρμού 33-49, 262 21, Πάτρα
€ 350/mês
1 quarto
17 m²
1 casa de banho
Andar 1
Elevador
Varanda
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 05/08/2024
Descrição

referência: 1-480

Κωδικός ακινήτου: 1-480 - Πάτρα Πάτρα - Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 17 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1975 με ενεργειακή κλάση Γ και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε πλατεία, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, αποθήκη 5 τ.μ., A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 8 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα απόσταση από πόλη 50 μέτρα - Τιμή: 350 €
Κωδικός ακινήτου: 1-480

Στην όμορφη πόλη της Πάτρας, στο κέντρο της, ένα εντυπωσιακό και πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα- studio στον 1ο όροφο συνολικής επιφάνειας 17 τ.μ. διατίθεται προς ενοικίαση. Το διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, μία μοντέρνα κουζίνα και ένα λειτουργικό μπάνιο, παρέχοντας όλες τις ανέσεις για μια άνετη διαβίωση. Έχει κατασκευαστεί το 1975 και έχει ενεργειακή κλάση Γ, ενώ ανακαινίστηκε το 2024.

Το διαμέρισμα διαθέτει θέρμανση κλιματισμού για να διατηρείται η θερμοκρασία σταθερή όλο το χρόνο. Επίσης, απολαμβάνει υπέροχη θέα στην πλατεία, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου και τα πατώματα από πλακάκι προσφέρουν μια σύγχρονη αισθητική στον χώρο. Η ενιαία πόρτα εισόδου είναι θωρακισμένη για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες συνδυάζουν λειτουργικότητα και κομψότητα.

Η κατοικία διαθέτει επίσης αποθήκη 5 τ.μ., A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες και διπλά τζάμια, εξασφαλίζοντας ησυχία και ηρεμία στους κατοίκους της. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζει ζεστό νερό όλο το χρόνο, ενώ οι μεγάλες μπαλκονόπορτες προσφέρουν ανοιχτωσιά και ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον χώρο.

Η απόσταση από την όμορφη παραλία της Πάτρας είναι μόλις 500 μέτρα, ενώ η πόλη βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50 μέτρων. Η τιμή ενοικίασης για αυτήν την πανέμορφη κατοικία είναι μόλις 350 € το μήνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε στην καρδιά της Πάτρας σε ένα μοντέρνο και άνετο διαμέρισμα
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Renda
Andar
1
Elevador
Sim
Superfície
17 m²
Quartos
1
Quartos
1
Casas de banho
1
Mobilado
Sim
Varanda
Sim
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 350/mês
Preço por m²
21 €/m²
Detalhes de custos
Despesas de condomínio
€ 10/mês
Fiança
Não indicado
Eficiência energética

Consumo de energia

Γ

Opções adicionais

Contactar o anunciante