1/21

Maisonette rés-do-chão, Nea Kifisia, Kifissia

Kifissia
€ 650.000
5+ quartos
265 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Varanda

Nota

Anúncio atualizado em 19/08/2024
Descrição

referência: 18449

Πρόκειται για μία ανεξάρτητη μεζονέτα 265 τ.μ. που βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς. Η μεζονέτα είναι γωνιακή και διαθέτει κήπο περίπου 60 τ.μ., ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και εξωτερικές δραστηριότητες. Ο κήπος περιλαμβάνει BBQ, ενώ το υπερυψωμένο ισόγειο φιλοξενεί ένα διαμπερές και ευρύχωρο σαλόνι με πρόσβαση σε μπαλκόνι-βεράντα και στον κήπο. Η κουζίνα είναι ανεξάρτητη και υπάρχει επίσης ένα WC ξένων.
Στον πρώτο όροφο, υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, το ένα εκ των οποίων το ένα είναι master με en suite μπάνιο. Υπάρχει επίσης ένα λουτρό και μία ελικοειδής σκάλα που οδηγεί στη σοφίτα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποθηκευτικός χώρος ή να μετατραπεί για πολλαπλές χρήσεις.

Στο ημιυπόγειο, υπάρχει ένας ενιαίος χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom, με ανεξάρτητη είσοδο από την πόρτα της γκαραζόπορτας και μεγάλα ανοίγματα ή να μετατραπεί σε γκαράζ και αποθήκες. Ακόμη, στο ημιυπόγειο υπάρχει μια κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με μεγάλο παράθυρο σε κουραγκλέ και το λεβητοστάσιο.

Το ακίνητο διαθέτει ατομικό λέβητα πετρελαίου με fan coil για θέρμανση και ξύλινα πατώματα από Ιρόκο στα υπνοδωμάτια, ενώ το ισόγειο διαθέτει μάρμαρινα δάπεδα. Διαθέτει μία θέση στάθμευσης στην ράμπα για το ημιυπόγειο και δεν υπάρχουν παντζούρια στα παράθυρα.

Τέλος η τοποθεσία του ακινήτου προσφέρει άριστη ποιότητα ζωής, συνδυάζοντας την ηρεμία με την εύκολη πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια και σχολεία. Οι κάτοικοι απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αθήνας μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, καθώς και στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8944
☎️ 210 6812500
Características
Tipologia
Maisonette
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
265 m²
Quartos
5+
Quartos
4
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Sótão
Informações de preço
Preço
€ 650.000
Preço por m²
2.453 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Ε

Descubra cada canto da propriedade
+18 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante