1/24

Vivenda familiar 350 m², Ermoupoli, Syros

Syros
€ 420.000
5 quartos
350 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 11/09/2024
Descrição

referência: 6007

ΠΩΛΕΙΤΑΙ μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 350τ.μ. στην όμορφη περιοχή της Βάρης στη Σύρο. Το ακίνητο είναι χτισμένο σε οικόπεδο 980τ.μ. και αποτελείται από τρία ανεξάρτητα τμήματα, προσφέροντας ευελιξία και ποικιλία χρήσεων.
Το κύριο διώροφο διαμέρισμα, πλήρως ανακαινισμένο, έχει συνολική επιφάνεια 275τ.μ., με 216τ.μ. στο ισόγειο και 59τ.μ. στον πρώτο όροφο. Διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι/τραπεζαρία/καθιστικό, άνετη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, αποθήκη, λεβητοστάσιο και πρακτικό laundry room.
Επιπλέον, στο ισόγειο υπάρχει ένα δίχωρο studio 25τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο, προσφέροντας έναν άνετο και αυτοτελή χώρο διαμονής.
Το τρίτο τμήμα του ακινήτου είναι ένα ημιτελές διαμέρισμα 70τ.μ., όπου έχουν ολοκληρωθεί όλες οι οικοδομικές εργασίες, συμπεριλαμβανομένων των μπετών, τοιχοποιίας, δαπέδων, ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων.
Το ακίνητο διαθέτει επίσης δύο κλειστά γκαράζ 27τ.μ., κήπο, αυλή και κλειστή ισόγεια υδατοδεξαμενή 36τ.μ., καθώς και δύο ανοιχτές δεξαμενές 30τ.μ.
Βρίσκεται σε ήσυχη τοποθεσία, με εύκολη πρόσβαση και μόλις 500 μέτρα από τις αμμώδεις παραλίες της Βάρης και της Φάμπρικας. Το λιμάνι και το εμπορικό κέντρο της Σύρου απέχουν μόλις 7 χλμ. (10 λεπτά), εξασφαλίζοντας εύκολη σύνδεση με όλες τις ανέσεις του νησιού.
Η  κατοικία, με την διαρρύθμιση των χώρων, αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για τουριστική εκμετάλλευση ή ακόμα και για συνδυασμό και των δύο χρήσεων.
Κωδικός Ακινήτου: #6007
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
350 m²
Quartos
5
Quartos
3
Casas de banho
3
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Lareira
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 420.000
Preço por m²
1.200 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1990
  • Aquecimento

    Central, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+21 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Στρατής Προβελέγγιος