Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι
1/10
Εσωτερικοι χώροι
Εσωτερικοι χώροι

Vivenda familiar Ρέθυμνο, Centro, Rethymno

RethymnoΡέθυμνο
€ 350.000
5 quartos
167 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 21/08/2024
Descrição

referência: 1090615

Σπίτι προς πώληση στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου. Φωλιασμένη στην ιστορική Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου, αυτή η γοητευτική πετρόκτιστη κατοικία δύο επιπέδων εκτείνεται σε 167 τ.μ. και διαθέτει 5 υπνοδωμάτια. Αν και χρειάζεται ελαφριά ανακαίνιση, ανακαινίστηκε τελευταία φορά το 2007, διατηρώντας μεγάλο μέρος του παραδοσιακού του χαρακτήρα.
Μπαίνοντας στο ισόγειο, σας καλωσορίζουν σε ένα άνετο σαλόνι με δύο παράθυρα που βλέπουν στο δρόμο. Δίπλα στο σαλόνι υπάρχει τραπεζαρία με μπαλκονόπορτα που οδηγεί σε 20 τ.μ. εσωτερική αυλή, ιδανική για υπαίθριες συγκεντρώσεις. Το ισόγειο περιλαμβάνει επίσης μια ανεξάρτητη κουζίνα με άλλη τραπεζαρία, που ανοίγουν και οι δύο στην αυλή. Επιπλέον, υπάρχει αποθήκη και ευρύχωρο μπάνιο με μπανιέρα. Ένα από τα υπνοδωμάτια σε αυτό το επίπεδο είναι σχεδιασμένο για έναν μόνο ένοικο και έχει άμεση πρόσβαση στην αυλή.
Μια ξύλινη σκάλα με 14 σκαλοπάτια σας οδηγεί στον πρώτο όροφο, όπου θα βρείτε δύο συνδεόμενα υπνοδωμάτια που μοιράζονται μια εσωτερική πόρτα και ένα 4 τ.μ. μπαλκόνι. Δύο ακόμη υπνοδωμάτια που επικοινωνούν εσωτερικά βρίσκονται σε αυτόν τον όροφο, το ένα εκ των οποίων έχει ιδιωτικό WC. Ένα άλλο μπαλκόνι, διαστάσεων 3,5 x 1 μέτρο, παρέχει επιπλέον εξωτερικό χώρο.
Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με ηλιακό θερμοσίφωνα και καλοριφέρ κεντρικής θέρμανσης, εξασφαλίζοντας άνεση όλο το χρόνο. Σε βολική τοποθεσία, μόλις 1χλμ. από το Ενετικό Λιμάνι και 300μ. από το κέντρο της πόλης, αυτή η κατοικία προσφέρει τόσο την ηρεμία μιας ιστορικής γειτονιάς όσο και εύκολη πρόσβαση στη ζωντανή καρδιά του Ρεθύμνου.
Αυτή η μοναδική ιδιοκτησία είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να αγκαλιάσουν την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του Ρεθύμνου απολαμβάνοντας τα οφέλη ενός ευρύχωρου και χαρακτηριστικού σπιτιού. Μη χάσετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το ιστορικό σπίτι δικό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να προγραμματίσετε μια προβολή.

ID ΑΚΙΝΗΤΟΥ: 14-7878.
Ktimatoemporiki Real Estate
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2150000250, 2821056600
Email: info@ktimatoemporiki.gr
Website: https://ktimatoemporiki.gr
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
167 m²
Quartos
5
Quartos
5
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Informações de preço
Preço
€ 350.000
Preço por m²
2.096 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+7 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante