1/25

Vivenda familiar 110 m², Apollonia, Sifnos

Sifnos
€ 490.000
4 quartos
110 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 13/08/2024
Descrição

referência: 1117

Πωλείται στην καρδιά του οικισμού της Απολλωνίας, δίπλα στο γραφικό "Στενό", παραδοσιακή διώροφη κατοικία 110τ.μ σε οικόπεδο 154τ.μ.

Το ακίνητο διαθέτει δύο εισόδους σε διαφορετικά επίπεδα, μία από τον κεντρικό δρόμο και μία από τον πεζόδρομο. Ο όροφος της κατοικίας αποτελεί μία προσθήκη που έγινε στο κτίσμα το 1982. Κάθε όροφος λειτουργεί ως ανεξάρτητο διαμέρισμα με δική του ξεχωριστή είσοδο και ξεχωριστή βεράντα, επιτρέποντας τη δυνατότητα να ενοικιάσει κανείς τον έναν όροφο και να κατοικεί στον άλλο.

Το ισόγειο, περίπου 75τ.μ, διαθέτει μία σάλα, κουζίνα, τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει μεγάλη βεράντα και μικρή αποθήκη. Μία εξωτερική σκάλα οδηγεί στο πρώτο όροφο ο οποίος αποτελείται από ένα διαμέρισμα στούντιο 35τ.μ, το οποίο περιλαμβάνει ενιαίο χώρο με κουζίνα, σαλόνι, χώρο για κρεβάτι, καθώς και ένα μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχει άνετη βεράντα με θέα στους οικισμούς και στη θάλασσα

Το ακίνητο είναι σε καλή κατάσταση, εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο, και βρίσκεται σε μία προνομιακή τοποθεσία, ελάχιστα μέτρα από τον κεντρικό πεζόδρομο της Απολλωνίας, που το καθιστά ιδανικό τόσο για οικιστική όσο και για εμπορική χρήση.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
2
Elevador
Não
Superfície
110 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Outras características
  • Exposição externa
Informações de preço
Preço
€ 490.000
Preço por m²
4.455 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Ζ

Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΑΡΟΥΤΑ