1/18

Maisonette novo, rés-do-chão, Porto Rafti, Markopoulo

Markopoulo
€ 360.000
5+ quartos
187 m²
3 casas de banho
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 16/09/2024
Descrição

referência: 1255

Αυτή η πολυτελής, νεόδμητη μεζονέτα στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη προσφέρει έναν εξαιρετικό χώρο διαμονής, που συνδυάζει άνεση και κομψότητα. Το ακίνητο εκτείνεται σε ένα οικόπεδο 300 τ.μ. και διαθέτει συνολική επιφάνεια 187 τ.μ., με τη μοναδική δυνατότητα να χωρίζεται σε δύο ανεξάρτητες κατοικίες.
Στο ισόγειο βρίσκεται ένα πλήρως αυτόνομο διαμέρισμα 66 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Στους δύο επάνω ορόφους εκτείνεται η μεζονέτα, η οποία διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, ένα WC, ευρύχωρη σαλονοκουζίνα και αποθήκη. Δύο μεγάλα γωνιακά μπαλκόνια προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα προς την ανοιχτή φύση και τη θάλασσα.
Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου για κάθε όροφο, επιτρέποντας στον μελλοντικό ιδιοκτήτη την επιλογή του κατάλληλου συστήματος θέρμανσης, καθώς και ηλιακό θερμοσίφωνα για βέλτιστη ενεργειακή απόδοση. Αγοράστηκε το 2008 σε ημιτελή κατάσταση, και η αποπεράτωσή του ολοκληρώθηκε το 2022. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές, εκτός από το ψυγείο. Επιπλέον, περιλαμβάνει παράθυρα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πόρτα ασφαλείας, εξωτερική θέση στάθμευσης, ενεργειακή κλάση A+, πλακάκια δαπέδου, δύο τζάκια σε κάθε κατοικία, και σίτες. Το ακίνητο δεν έχει κατοικηθεί ποτέ και προσφέρεται προς πώληση στην τιμή των 360.000€, με κωδικό ακινήτου #1255. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν έναν πολυτελή χώρο διαμονής στην περιοχή.
Παρέχουμε δωρεάν υπηρεσία έκδοσης στεγαστικού δανείου για την αγορά του ακινήτου, σε συνεργασία με όλες τις συστημικές τράπεζες.
Características
Tipologia
Maisonette | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
187 m²
Quartos
5+
Quartos
5
Casas de banho
3
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 360.000
Preço por m²
1.925 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+15 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ