1/16

Maisonette muito bom estado, rés-do-chão, Centro, Penteli

Penteli
€ 700.000
5+ quartos
282 m²
3 casas de banho
Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 21/08/2024
Descrição

referência: W-02WNRO

Σας παρουσιάζουμε ένα ακίνητο με εξαιρετική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και μέχρι τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Κατασκευασμένο το 1990 αλλά ανακαινισμένο πλήρως το 2014 με υλικά υψηλής ποιότητας, ξύλινα κουφώματα με τριπλούς υαλοπίνακες, ξύλινα πατώματα iroco και θερμοπρόσοψη. Διαθέτει σύστημα γεωθερμίας το οποίο εξασφαλίζει θέρμανση αλλά και ψύξη του οικήματος αλλά και την θέρμανση της πισίνας. Επίσης, η γεώτρηση που διαθέτει εξασφαλίζει το άνευ κόστους πότισμα του κήπου αλλά και την πλήρωση της πισίνας.
Το ακίνητο αποτελείται από μία μεζονέτες των 282 και 292 τμ., η κάθε μία, οι οποίες διατίθενται ξεχωριστά αλλά και ως ένα ενιαίο οίκημα.
Η πρώτη μεζονέτα αποτελείται από το ισόγειο και τον πρώτο όροφο. Στο ισόγειο, το οποίο εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στον κήπο, συναντάμε 5 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα φιλοξενεί το δικό του τζάκι. Επίσης, μια δευτερεύουσα κουζίνα εξυπηρετεί την προετοιμασία γευμάτων για συναθροίσεις στον κήπο και γύρω από την πισίνα. Στο ίδιο επίπεδο συναντάμε και δύο μπάνια. Στον 1ο όροφο μπορεί κανείς να συναντήσει μια ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία με μαρμάρινο τζάκι, ενιαία με την κουζίνα ιταλικής φινέτσας καθώς και ένα WC επισκεπτών.
Η δεύτερη μεζονέτα εκτείνεται στον 2ο όροφο και στην σοφίτα. Στο δεύτερο όροφο συναντάμε την ευρύχωρη σαλοτραπεζαρία η οποία περιλαμβάνει την κουζίνα, ομοίως ιταλικής φινέτσας ένα WC, ένα μπάνιο καθώς και σάουνα. Στην σοφίτα συναντάμε τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.
Το οίκημα διαθέτει ασανσέρ το οποίο εξυπηρετεί το ισόγειο τον 1ο και 2ο όροφο, δορυφορική εγκατάσταση και άνετο πάρκινγκ.
Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει κιόσκι με bbq, μεγάλη πισινά 100τμ. με υδρομασάζ και άνετος κήπος για εκδηλώσεις και συναθροίσεις.
Τρία επάλληλα συστήματα συναγερμού με radar και 16 κάμερες ασφαλείας, προστατεύουν το οίκημα από κάθε επίδοξο ληστή. Επιπρόσθετα, το ακίνητο διαθέτει αντικεραυνική προστασία.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Παλαιά Πεντέλη βρίσκεται στα βορειοανατολικά του λεκανοπεδίου Αττικής και εκτείνεται στους νοτιοανατολικούς πρόποδες του όρους της Πεντέλης, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι μια, καταπράσινη ήσυχη και σχετικά αραιοκατοικημένη μεσοαστική περιοχή, με μονοκατοικίες και μεζονέτες εξαιρετικής αισθητικής.
Πλατάνια και πεύκα κυριαρχούν στις όμορφες πλατείες, που συναντιούνται με τα καθαρά σκιερά ρέματα, δίνοντας στο μέρος χαρακτήρα εξοχής, που συνάμα προσφέρει καταπληκτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό.
Οι παραδοσιακές ταβέρνες και τα καφέ σε συνδυασμό με το υπέροχο κλίμα της περιοχής, είναι πόλος έλξης για μικρές εξορμήσεις, ενώ το Εθνικό Αστεροσκοπείο, η Μονή Πεντέλης και το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας προσφέρονται για επισκέψεις επιστημονικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.
Προσβασιμότητα: Έχει εύκολη πρόσβαση στις αγορές της Νέας Πεντέλης και των Μελισσίων, που μαζί ανήκουν στον ίδιο Δήμο της Πεντέλης.
Απέχει 10 λεπτά από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, και μόλις 25 λεπτά από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά, ενώ οι όμορφες παραλίες της Νέας Μάκρης και του Σχοινιά είναι σε κοντινή απόσταση.
Επενδυτική Δυναμική: Αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία με καλές προσβάσεις και πολλές δυνατότητες για υψηλή απόδοση της επένδυσης.
Características
Tipologia
Maisonette | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Andares do Edifício
3
Elevador
Sim
Superfície
282 m²
Quartos
5+
Quartos
5
Casas de banho
3
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro triplo / madeira
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Sistema de tv com antena parabólica
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 700.000
Preço por m²
2.482 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1990
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+13 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante