Anúncio sem foto

Pedir fotos ao anunciante

Apartamento T3 muito bom estado, terceiro andar, Kato Toumpa, Toumpa

Toumpa
€ 340.000
4 quartos
127 m²
2 casas de banho
Andar 3
Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 21/08/2024
Descrição

referência: W-02WK7W

Εάν ψάχνετε την χρυσή τομή ανάμεσα στους έντονους ρυθμούς της ζωής στην πόλη και της ηρεμίας στην φύση, αυτό το σπάνιο κόσμημα στην καρδιά της Κάτω Τούμπας είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Πρόκειται για ένα ευρύχωρο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, συνολικής επιφάνειας 127 τετραγωνικών μέτρων, στον 3ο όροφο ενός κλασικού κτιρίου που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1990 και βρίσκεται στην διαδικασία ενεργειακής αναβάθμισης. Στο διαμέρισμα έχει ξεκινήσει η διαδικασία ολικής ανακίνισης, κάτι που σας επιτρέπει να οραματιστείτε τον χώρο διαβίωσης των ονείρων σας, και σας δίνει την ευκαιρία να εξατομικεύσετε τις τελευταίες πινελιές για να κάνετε πραγματικά αυτόν τον χώρο δικό σας, επιλέγοντας τα χρώματα βαφής, τα υλικά δαπέδου και τα στοιχεία σχεδίασης που ταιριάζουν στο στυλ σας. Η γύρω γειτονιά σφύζει από ζωή και γοητεία. Το διαμέρισμα απέχει μόλις λίγα βήματα από έναν πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο της Κάτω Τούμπας, γεμάτο καταστήματα, στάσεις λεωφορείων, ταξί, καφέ, εστιατόρια και επιλογές διασκέδασης. Ταυτόχρονα μπορείτε να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας στον μεγάλο εξώστη που προσφέρει οπτική φυγή σε ένα μεγάλο πάρκο ακριβώς μπροστά από την οικοδομή, αλλά και υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πρωινό τρέξιμο ή χαλαρές βόλτες στο κέντρο νεότητας, που απέχει μόλις 100 μέτρα. Για τους λάτρεις των σπορ, ένα καλά συντηρημένο γήπεδο μπάσκετ βρίσκεται σε βολική τοποθεσία πίσω από το διαμέρισμα. Η εύκολη πρόσβαση στους κεντρικούς δρόμους της Γρηγορίου Λαμπράκη και Παπάφη ενισχύει τη συνδεσιμότητα με όλες τις υποπεριοχές της Τούμπας. Η ανακαίνιση θα ολοκληρωθεί τέλη Σεπτεμβρίου.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Τούμπα βρίσκεται στα βορειοανατολικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή είναι αρκετά πυκνοκατοικημένη ενώ είναι γνωστή καθώς φιλοξενεί το Γήπεδο Τούμπας που είναι η έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Στην περιοχή βρίσκονται αρκετά Δημοτικά Σχολεία αλλά και το Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και το 1ο Πειραματικό Λύκειο Θεσσαλονίκης "Μανόλης Ανδρόνικος". Η περιοχή αποτελεί ιδανική περιοχή για τους φοιτητές καθώς βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και τα Πανεπιστήμια επιτρέποντας στους κατοίκους να έχουν άμεση πρόσβαση στους εμπορικούς δρόμους, την αγορά αλλά και σε καφετέριες, bar και εστιατόρια.
Προσβασιμότητα: Η Τούμπα βρίσκεται περίπου 4χλμ από το κέντρο της πόλης και εξυπηρετείται από αρκετές γραμμές του ΟΑΣΘ.
Επενδυτική Δύναμη: Η Τούμπα διατηρεί υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της εξαιρετικής της τοποθεσίας μόλις λίγα χιλιόμετρα από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Características
Tipologia
Apartamento | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
3
Andares do Edifício
6
Elevador
Sim
Superfície
127 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
2
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, alimentado a metano
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 340.000
Preço por m²
2.677 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1993
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Individualizado, alimentado a metano
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Opções adicionais

Contactar o anunciante