Θέα από μπαλκόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
W.C
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Πισίνα
1/25
Σαλόνι

Vila familiar 140 m², Centro, Agios Nikolaos

Agios Nikolaos
€ 1.300.000
4 quartos
140 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 26/08/2024
Descrição

referência: 9-97


Αυτή η βίλα 140 τ.μ στην Ελούντα είναι προς πώληση. Είναι τέλεια τοποθετημένο σε ένα λόφο που προσφέρει θέα 360° στη θάλασσα, τα βουνά και το τοπίο της Ελούντας. Η βίλα αποτελείται από δύο ορόφους, προσφέροντας άφθονο φυσικό ηλιακό φως, καθαρό αέρα και θέα στην όμορφη Ελούντα σε όλη τη βίλα. Το εσωτερικό της βίλας διαθέτει τρία υπνοδωμάτια (το ένα master), τέσσερα μπάνια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, σαλόνι και τζάκι για ζεστές στιγμές τις πιο δροσερές μέρες/νύχτες. Σε κάθε δωμάτιο έχουν τοποθετηθεί κλιματιστικά για να διατηρούνται δροσερά τους καλοκαιρινούς μήνες. Υπάρχουν επίσης συστήματα γεωθερμικής θέρμανσης για να παραμείνετε ζεστοί τις μέρες του χειμώνα. Το εξωτερικό της βίλας διαθέτει εξωτερική πισίνα, τζακούζι, χώρο μπάρμπεκιου και χώρο μπαρ. Υπάρχει ένα μπαλκόνι και δύο μεγάλες εξωτερικές βεράντες, εκτός από το σαλόνι δίπλα στην πισίνα. Η βίλα είναι επίσης εξοπλισμένη με ιδιωτικό υπαίθριο χώρο στάθμευσης. Υπάρχει ακόμη και αποθήκη κάτω από τη βίλα που μπορεί να μετατραπεί σε άλλο υπνοδωμάτιο, παιδότοπο, ιδιωτικό διαμέρισμα κ.λπ. Αυτή η βίλα αξίας 1.300.000 € είναι αποκλειστική προσφορά, καθώς η βίλα είναι σε άριστη κατάσταση και κατασκευάστηκε το 2010. Βρίσκεται σε μια φανταστική τοποθεσία με την πιο εμπνευσμένη θέα και μόλις 1 χιλιόμετρο από την παραλία. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο σημείο, απαλλαγμένο από θόρυβο και φωτορύπανση, ώστε να μπορείτε να αποκοιμηθείτε κάθε βράδυ υπό τους ήχους της γύρω φύσης.

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
140 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
3+
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Outras características
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 1.300.000
Preço por m²
9.286 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2010
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante