Εξωτερικός χώρος
Κουζίνα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος
1/6
Κουζίνα
Κουζίνα

Vivenda familiar 75 m², Kato Kria, Siteia

Siteia
€ 85.000
75 m²
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 30/08/2024
Descrição

referência: 2-106


Προς Πώληση: Μονοκατοικία

Μια γοητευτική και πλήρως ανακαινισμένη κατοικία 80 τ.μ. πωλείται στο χωριό Σκορδίλο Σητείας. Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι έχει μέγεθος μισού στρέμματος. Το εξωτερικό του σπιτιού έχει τα διάσημα ελληνικά χρώματα, μπλε και άσπρο, για να διατηρήσει το φυσικό στυλ πολλών σπιτιών στην Ελλάδα. Υπάρχει ένας κήπος όπου μπορείτε να φυτέψετε λουλούδια ή/και λαχανικά, με αίθριο έξω για να απολαύσετε δροσερά ποτά τις ζεστές μέρες και γεύματα με αγαπημένα πρόσωπα τα βράδια. Το εσωτερικό του σπιτιού είναι άνετο, αλλά αρκετά μεγάλο για να προσφέρει άφθονη άνεση και χαλάρωση. Διαθέτει μεγάλο σαλόνι με τζάκι, ευρύχωρο υπνοδωμάτιο και μπάνιο.


Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές, όπως ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, πλυντήριο ρούχων, πλυντήριο πιάτων, τηλεόραση και κλιματισμό. Υπάρχει επίσης ένας καθορισμένος αποθηκευτικός χώρος για να διατηρείται το σπίτι τακτοποιημένο και οργανωμένο. Το σπίτι είναι επιπλωμένο και όλα είναι έτοιμα για μετακόμιση. Μην χάσετε αυτήν την απίστευτη προσφορά!

Τοποθεσία: Σκορδίλο Σητείας

| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
75 m²
Mobilado
Não
Varanda
Não
Outras características
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 85.000
Preço por m²
1.133 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1998
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+3 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante