Εξωτερικός χώρος
Σαλόνι
Θέα
Σαλόνι
Roof garden
Σαλόνι
Κουζίνα
Κουζίνα
Μπάνιο
Μπάνιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Κουζίνα
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Μπάνιο
Roof Garden
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Roof Garden
1/25
Σαλόνι
Θέα

Vivenda familiar Φαίδωνος Κουκουλέ 30, Ερμούπολη 841 00, Ελλάδα, Ermoupoli, Syros

SyrosΦαίδωνος Κουκουλέ 30, Ερμούπολη 841 00, Ελλάδα
€ 425.000
5 quartos
133 m²
2 casas de banho
Não Elevador
Mobilado

Nota

Anúncio atualizado em 11/09/2024
Descrição

referência: 193

Κωδικός ακινήτου: 193 - Σύρος Ερμούπολη Φαίδωνος Κουκουλέ ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μονοκατοικία 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 133 τ.μ. σε οικόπεδο 67 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, 2 σαλόνια, 2 κουζίνες, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1955 και ανακαινίστηκε το 2023. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα ξύλινα, πατώματα τσιμεντοκονίας, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 300 μέτρα απόσταση από πόλη 400 μέτρα απόσταση από χωριό 1300 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 2300 μέτρα - Τιμή: 425.000 €
Κωδικός ακινήτου: 193 - Σύρος Ερμούπολη 

ΠΩΛOYNTAI δυο πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες σουίτες, απαράμιλλης αισθητικής και συνολικής επιφάνειας 133 τ.μ. 

Η σουίτα Sonidos βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο και έχει συνολική επιφάνεια 67τμ, προσφέροντας ένα ευρύχωρο περιβάλλον, σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια με στόχο να προσφέρει από την πρώτη στιγμή άνεση και χαλάρωση. Με την ευρύχωρη queen-size κρεβατοκάμαρα και τον υπέροχο σχεδιασμό που προσδίδει μία αίσθηση πραγματικής πολυτέλειας, η σουίτα δημιουργεί μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα.

Η σουίτα Serenade με το ιδιωτικό roof garden, βρίσκεται στο πρώτο επίπεδο, έχοντας συνολική επιφάνεια 65τμ περιέχοντας υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο καθιστικό, κουζίνα και μπάνιο. Το ιδιωτικό roof garden της σουίτας, εξοπλισμένο με ομπρέλα και ξαπλώστρες, προσφέρει την τέλεια ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εδώ, μπορείτε να χαλαρώσετε κάτω από την ομπρέλα ανά πάσα στιγμή της ημέρας, απολαμβάνοντας τον καφέ σας ή ένα δροσιστικό ποτό, καθώς η πανοραμική θέα της πόλης της Σύρου εκτείνεται μπροστά σας. Αφεθείτε στην ηλιοθεραπεία σας, χαλαρώνοντας στις άνετες ξαπλώστρες της Serenade, ενώ η ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργείται κατά την ανατολή και το ηλιοβασίλεμα θα σας μαγέψει.

Οι σουίτες Ikyes είναι η ιδανική ευκαιρία για να αποκτήσει κάποιος μια ονειρική κατοικία στην Σύρο αλλά και να αποκτήσει ένα μεγάλο εισόδημα καθώς αποτελούν ήδη πόλο έλξης όχι μόνο για τουρίστες αλλά και για περιοδικά και social media καθώς αντιπροσωπεύει το σύγχρονο κύμα μοντέρνων κτηρίων της Ερμούπολης.
Características
Tipologia
Vivenda familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
133 m²
Quartos
5
Quartos
2
Casas de banho
2
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 425.000
Preço por m²
3.195 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1955
  • Aquecimento

    Central, fonte de alimentação elétrica
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Αναστάσιος Φώσκολος