1/17

Loja - Actividade Comercial para Venda

Galatsi
€ 100.000
com receita Sim
200 m²
1 casa de banho

Nota

Anúncio atualizado em 25/08/2024
Descrição

referência: EK-7324355

Πωλείται επιχείρηση ζαχαροπλαστείου πλήρως εξοπλισμένη, έτοιμη για άμεση λειτουργία. Η επιχείρηση διαθέτει ήδη σταθερή και ικανοποιητική πελατεία, εξασφαλίζοντας έτσι μια εγγυημένη βάση εσόδων. Η τιμή πώλησης ανέρχεται στα 100.000€ και είναι συζητήσιμη, προσφέροντας ευελιξία στη διαπραγμάτευση.

Η επιχείρηση στεγάζεται σε ισόγειο χώρο 200 τ.μ., ο οποίος είναι μισθωμένος από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Ο χώρος είναι γωνιακός και προσόψεως, εξασφαλίζοντας εξαιρετική προβολή και άμεση πρόσβαση από τον δρόμο. Είναι διαμορφωμένος σε τρεις λειτουργικούς χώρους, επίσης περιλαμβάνει αποθήκη και μπάνιο.

Ο χώρος διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, παρέχοντας οικονομία και άνεση στον χειρισμό της θερμοκρασίας. Επιπλέον, υπάρχει εσωτερική σκάλα που προσφέρει πρόσθετη ευελιξία στη διαμόρφωση και χρήση του χώρου. Η θέα από το ζαχαροπλαστείο είναι εντυπωσιακή, προσθέτοντας αξία στην εμπειρία των πελατών.

Επιπλέον, το ακίνητο είναι πλήρως προσβάσιμο για ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους εξασφαλίζοντας την άνεση των πελατών και την ευκολία στην εξυπηρέτηση. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν μια έτοιμη επιχείρηση με εγγυημένο εισόδημα σε προνομιακή τοποθεσία με άριστες προδιαγραφές.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στο apexrealtygreece@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6909034914.
Características
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Tipologia
Superfície
200 m²
Quartos
1 casa de banho
Montras
15 m lineares
Outras características
  • Com fio
  • Detectores de incêndio
  • Exposição externa
  • Posição de canto
  • Sistema de alarme
Informações de preço
Preço
€ 100.000
Preço por m²
500 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

Γ

Descubra cada canto da propriedade
+14 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante