1/25

Vila familiar ΒΟΑΚ, 715 00, Γάζι, Rodia, Gazi

GaziΒΟΑΚ, 715 00, Γάζι
€ 2.650.000
4 quartos
195 m²
3+ casas de banho
Não Elevador
Mobilado
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 02/09/2024
Descrição

referência: 693372

Κωδικός ακινήτου: 693372 - Γάζι Παλαιόκαστρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 195 τ.μ. μόνο 80 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2016 και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πρόσβαση ΑΜΕΑ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, jacuzzi, πισίνα, A/C, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, φωτοβολταικά, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 15000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 19000 μέτρα - Τιμή: 2.650.000 €
Κωδικός ακινήτου: 693372 - Γάζι Παλαιόκαστρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Πολυτελής Βίλα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 195 τ.μ. ΜΟΝΟ 80 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2016 και ανακαινίστηκε το 2020.

Διαθέτει:
✔Θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου
✔Θέα σε θάλασσα
✔Κουφώματα αλουμινίου συρόμενα
✔Πατώματα από πλακάκι και ξύλο
✔Πόρτα θωρακισμένη
✔Εντοιχιζόμενες ντουλάπες
✔Πρόσβαση ΑΜΕΑ
✔Αποθήκη
✔Κήπο
✔Τζάκι
✔Hammam
✔Jacuzzi
✔Πισίνα
✔A/C
✔Θέρμανση ανα επίπεδο
✔Συναγερμό
✔Ηλεκτρικές συσκευές
✔Σίτες
✔Τριπλά τζάμια
✔Ηλιακό θερμοσίφωνα
✔Σκαλιά εισόδου
✔BBQ
✔Φωτοβολταικά
✔Ανοιχτωσιά
✔Εσωτερική σκάλα.

- Τιμή: 2.650.000 €


Είναι μια πολυτελής, φιλική προς το περιβάλλον βίλα 195 τ.μ., που βρίσκεται κοντά στο Ηράκλειο, την πρωτεύουσα του νησιού, σε έναν κόλπο με θέα την πόλη. Η βίλα αποτελείται από δύο επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 άτομα. Στον πρώτο όροφο υπάρχει το κυρίως υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο, το οποίο προσφέρει ευρύχωρη μπανιέρα τζακούζι, ιδανική για χαλάρωση και απόλαυση της όμορφης θέας μέσα από το παράθυρο. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η εκπληκτική θέα στον ορίζοντα και τη θάλασσα από κάθε γωνιά του υπνοδωματίου. Δύο ακόμη υπνοδωμάτια, σχεδιασμένα και επιπλωμένα ξεχωριστά, σας προσφέρουν χαλάρωση και άνεση. Το κεντρικό μπάνιο με ντους εξυπηρετεί τα επιπλέον υπνοδωμάτια.

Στο ισόγειο θα βρείτε τον πολυτελή ανοιχτό χώρο του καθιστικού και της κουζίνας με επιλεγμένους, κομψούς καναπέδες και ειδικά κατασκευασμένα έπιπλα, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη θέα και να μοιράζεστε στιγμές με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη, επιτρέποντάς σας να ετοιμάσετε ό,τι επιθυμείτε για εσάς ή την παρέα σας.

Το εξωτερικό της βίλας αποτελείται από έναν όμορφο κήπο με πέτρινους τοίχους, υπαίθρια κουζίνα, μεγάλο χώρο BBQ με τραπεζαρία και εξωτερική τουαλέτα και ντους. Το μοναδικό στοιχείο, όμως, είναι η όμορφη ιδιωτική πισίνα που προσφέρει υδρομασάζ και μασάζ ποδιών με αέρα για να ολοκληρώσει την αίσθηση απομόνωσης και πολυτέλειας. Το ιδιωτικό χαμάμ θα ολοκληρώσει την καθηλωτική εμπειρία. Ο εξωτερικός χώρος είναι το μοναδικό σας σημείο για να φροντίσετε το σώμα και την ψυχή σας και να απολαύσετε το ηλιόλουστο και ζεστό κλίμα του νησιού μέρα και νύχτα. Υπάρχει επίσης ιδιωτικός, ασφαλής χώρος στάθμευσης της βίλας με είσοδο με τηλεχειριστήριο.

Η τοποθεσία της βίλας προσφέρει υπέροχη θέα στο βαθύ μπλε και ένα ειδυλλιακό περιβάλλον αρμονίας, χαλάρωσης και διακριτικής πολυτέλειας, περιτριγυρισμένο από τη φύση της Κρήτης. Η απόσταση από το κέντρο της πόλης είναι 15 χλμ. και 20 χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης. Η απόσταση από το λιμάνι είναι 15 χλμ. και το ανάκτορο της Κνωσού απέχει μόλις 17 χλμ. Μερικές από τις παραδεισένιες παραλίες του νησιού βρίσκονται κοντά στην κατοικία, όπως η παραλία της Αγίας Πελαγίας και η παραλία του Μπαλί.
MICHALIS KAMPITAKIS | +302810282822 m.kampitakis@danos-melakis.gr | +306955298477
Características
Tipologia
Vila familiar | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
195 m²
Quartos
4
Quartos
3
Casas de banho
3+
Mobilado
Sim
Varanda
Não
Aquecimento
Central, alimentado a gasóleo
Outras características
  • Janelas em vidro triplo / metal
  • Lareira
  • Porta blindada
  • Sistema de alarme
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 2.650.000
Preço por m²
13.590 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    2016
  • Estado

    Novo / Em construção
  • Aquecimento

    Central, alimentado a gasóleo
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante