Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος
1/3
Εξωτερικός χώρος
Εξωτερικός χώρος

Apartamento T2 Μοσξοπουλος Ιοαννι, Centro, Calamária

CalamáriaΜοσξοπουλος Ιοαννι
€ 250.000
3 quartos
74 m²
1 casa de banho
Andar 1
Elevador
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 29/08/2024
Descrição

referência: HPS5159

Κωδικός ακινήτου: HPS5159 - Καλαμαριά Κουρί Kalamaria ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 74.90 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . H κατασκευή ξεκίνησε το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου, θέα σε αστικό τοπίο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη , διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά απόσταση από θάλασσα 800 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 10600 μέτρα - Τιμή: 250.000 € (Κωδικός γραφείου A2)
Η Καλαμαριά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της Θεσσαλονίκης, τόσο από πλευράς επένδυσης όσο και μόνιμης κατοικίας. Δικαίως ονομάζεται Ριβιέρα της βόρειας πρωτεύουσας, γιατί το κύριο πλεονέκτημά της είναι η τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα: εκεί μπορείτε να καθίσετε δίπλα στη θάλασσα σε μια καφετέρια ή ταβέρνα, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα και τη θέα στον κόλπο με γιοτ ή κάντε μια βόλτα κατά μήκος της θάλασσας, φτάνοντας στο κεντρικό ανάχωμα της πόλης. Η απερίγραπτη ομορφιά αυτού του τόπου προσέλκυσε ακόμη και τη βασιλική οικογένεια στις αρχές του 20ου αιώνα να χτίσουν την κατοικία τους εδώ.

Ναυτικοί όμιλοι, γήπεδα τένις, πισίνες και γήπεδα μπάσκετ βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση και παρέχουν ευκαιρίες για ενεργό αναψυχή οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Εκτός από τα καταστήματα και σούπερ μάρκετ, το μεγαλύτερο εμπορικό συγκρότημα στα Βαλκάνια βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και μπορείτε πάντα να πάτε για ψώνια στο κέντρο της πόλης. Χρειάζονται μόνο 15 λεπτά με το αυτοκίνητο, αλλά η δημόσια συγκοινωνία είναι επίσης καλά ανεπτυγμένη. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η μικρή απόσταση από την έξοδο προς τη Χαλκιδική, αγαπημένο προορισμό διακοπών τόσο για τους ίδιους τους Έλληνες όσο και για τουρίστες από διάφορες χώρες.

Η Καλαμαριά, περιτριγυρισμένη από καταπράσινα πεύκα δίπλα στη θάλασσα, είναι ένα από τα πιο επιθυμητά μέρη για να ζήσετε και να επενδύσετε σε ακίνητα. Η κοντινή απόσταση από το κέντρο της βόρειας πρωτεύουσας, τα πανεπιστήμια, οι μεγάλοι δρόμοι και η διαθεσιμότητα στάθμευσης σε συγκροτήματα κατοικιών, καθώς και οι υψηλές τιμές ενοικίασης - όλα αυτά κάνουν τα ακίνητα εδώ ακόμα πιο ελκυστικά για τους επενδυτές.
Επικοινωνήστε μαζι μας τωρα στο +30 6971 878 700 (WhatsApp, Viber).
Hellenic Property, Greek Real Estate & Investment Company, G.E.MH. №152690406000, S.M.A.TH. №2280.



Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε τι ακριβώς ψάχνετε και εμείς θα το βρούμε για εσάς. Μιλάμε τις γλώσσες: ελληνικά, ρωσικά και αγγλικά. Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο και οι οποίες υπόκεινται σε τυχόν αλλαγή από τον ίδιο.



Για την υπόδειξη είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/2012.
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda
Andar
1
Elevador
Sim
Superfície
74 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Não
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central, piso radiante, alimentado a metano
Outras características
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 250.000
Preço por m²
3.378 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Opções adicionais

Contactar o anunciante