1/24

Apartamento T2 muito bom estado, primeiro andar, Studio Alfa, Marousi

Marousi
€ 270.000
3 quartos
69 m²
1 casa de banho
Andar 1
Não Elevador
Varanda
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 29/08/2024
Descrição

referência: EK-7347975

Στο Μαρούσι, στην περιοχή του Στούντιο Άλφα, σας περιμένει ένα μοναδικό ανακαινισμένο διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε διπλοκατοικία, με δικαίωμα 50% επι του οικοπέδου των 229τ.μ., είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί και να σας προσφέρει μια άνετη και πολυτελή διαβίωση. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 1ου ορόφου διπλοκατοικίας 69 τ.μ., πλήρως ανακαινισμένο το 2024 με αποκλειστική χρήση ταράτσας.

Με δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια και ένα μοντέρνο μπάνιο, το σπίτι αυτό προσφέρει όλες τις βασικές ανέσεις που μπορεί να χρειαστείτε. Τα καινούρια αλουμινένια κουφώματα με σίτες τελευταίας γενιάς, 2 ενεργειακά κλιματιστικά των 24.000 BTU, διασφαλίζουν άριστες συνθήκες διαβίωσης όλο τον χρόνο. Η ανακαινισμένη κουζίνα και το ολοκαίνουριο μπάνιο με σύγχρονα έπιπλα και πλακάκια προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας.

Η διαμονή εδώ συνδυάζει την ησυχία με την άνεση, χάρη στην τοποθεσία σε αδιέξοδο που εξασφαλίζει ασφάλεια για τα παιδιά και την αποφυγή θορύβου, ενώ ταυτόχρονα βρίσκεστε κοντά σε νοσοκομείο, super market και βενζινάδικο. Στον εξωτερικό χώρο, ένας κοινόχρηστος κήπος 49 τ.μ. με νυχτερινό φωτισμό, δύο δέντρα και πλαστικό χλοοτάπητα, προσφέρει έναν υπέροχο χώρο χαλάρωσης και ησυχίας μιας και το ισόγειο διαμέρισμα αυτής της διπλοκατοικίας δέν κατοικείται (οι ιδιοκτητες είναι κάτοικοι εξωτερικού).

Το διαμέρισμα διαθέτει δύο θέσεις ανοιχτού parking, τέντες, νέα πλακάκια στο πεζοδρόμιο για εύκολο καθάρισμα, νέα εξωτερικά κάγκελα πρόσοψης και συρόμενη πόρτα γκαράζ με έτοιμη καλωδίωση για ηλεκτρική λειτουργία. Η ακριβή θωρακισμένη αλουμινένια πόρτα και η νέα θυροτηλεόραση με εξωτερική κάμερα εξασφαλίζουν απόλυτο έλεγχο.

Αυτό το διαμέρισμα είναι μια επενδυτική ευκαιρία που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την προνομιακή του θέση στο Μαρούσι. Ένα ιδανικό ακίνητο τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επαγγελματική χρήση, έτοιμο να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ραντεβού για επίσκεψη, επικοινωνήστε μαζί μας στο μεσιτικό γραφείο SmartRealty.
Características
Tipologia
Apartamento
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
1
Andares do Edifício
1
Elevador
Não
Superfície
69 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Sim
Estacionamento, lugares de estacionamento
2 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Individualizado, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Exposição externa
  • Janelas em vidro duplo / metal
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 270.000
Preço por m²
3.913 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1967
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Individualizado, fonte de alimentação elétrica
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+21 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante