1/10

Vivenda familiar Επ. Οδός Αντίπαρος-Άγ. Γεώργιος 84007, Cidade principal - Chora, Antiparos

AntiparosΕπ. Οδός Αντίπαρος-Άγ. Γεώργιος 84007
€ 700.000
3 quartos
110 m²
1 casa de banho
Cave

Nota

Anúncio atualizado em 28/08/2024
Descrição

referência: Κ0396

Τρεις κατοικίες των 100 τ.μ. η καθεμία στον Άγιο Γεώργιο Αντιπάρου. Η μελέτη αφορά την κατασκευή τριών κτηρίων που σχηματίζουν μια αδιάσπαστη μορφολογικά και λειτουργικά ενότητα, αλλά είναι επίσης ανεξάρτητες μεταξύ τους. Η κατασκευή αναπτύσσεται σε οικόπεδο εντός σχεδίου. Συγκεκριμένα, η έκταση του οικοπέδου είναι 1.000 τ.μ. Το οικόπεδο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο νησί της Αντιπάρου, 500 μ. από τη θάλασσα, 11 χλμ. από το λιμάνι της Αντιπάρου, 19 χλμ. από το αεροδρόμιο και 19 χλμ. από το λιμάνι της Παροικιάς.

Στόχος της Μελέτης είναι ο σχεδιασμός ενός κτηριακού συγκροτήματος που να εντάσσεται στο περιβάλλον τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά. Η αρχιτεκτονική επιλογή καθορίζεται από τον χαρακτηριστικό παραδοσιακό τοπικό σχεδιασμό των κτηρίων και συνεπάγεται σεβασμό προς το φυσικό τοπίο και την ιστορία του τόπου. Τα ακίνητα εξελίσσονται σε διαδοχικά επίπεδα λόγω της κλίσης του οικοπέδου, αξιοποιώντας την ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Κάθε ακίνητο διατηρεί την αυτονομία του.

Το εσωτερικό αποτελείται από 2 δωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, σαλόνι, και το κατώτερο επίπεδο περιλαμβάνει ξενώνα και βοηθητικούς χώρους. Οι δύο κατοικίες διαθέτουν ανοιχτούς σοφίτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φιλοξενία ή ως χώροι γραφείου και μελέτης. Ιδιωτικές εξωτερικές πισίνες και ιδιωτικά αίθρια διαθέτουν ανεμπόδιστη θέα προς τα νησιά Δεσποτικό, Φολέγανδρο και Σίκινο.

Όσον αφορά τη μορφολογία των κτηρίων, το εσωτερικό κυριαρχείται από γήινους τόνους, λευκό, μπεζ και γκρι σε δάπεδα, τοίχους και οροφές. Απλά λευκά έπιπλα από φυσικά υλικά θα εξοπλίζουν τους χώρους, δίνοντας μια αίσθηση δροσιάς και συνθέτοντας ένα καθαρά κυκλαδίτικο σκηνικό. Εξωτερικά, οι τοίχοι με χρώμα άμμου και οι πέτρινοι τοίχοι του κτηρίου συνυπάρχουν αρμονικά με τις ακανόνιστες ξύλινες πέργκολες με φύλλα καλαμιού που έχουν σχεδιαστεί για να σκιάζουν τον εξωτερικό χώρο.

Συναντάμε παραδοσιακά υλικά που χρησιμοποιούνται για το σχηματισμό των προσόψεων, τα οποία βοηθούν στο σχηματισμό της αρχιτεκτονικής ταυτότητας του συγκροτήματος και τον αντίστοιχο προσδιορισμό του. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί επίσης στη φύτευση του περιβάλλοντος χώρου, ώστε να θεωρείται ως συνέχεια του φυσικού τοπίου, του οποίου ο σεβασμός αποτελεί πρωταρχικό στόχο.

Η πρόσβαση στο συγκρότημα γίνεται μέσω του αγροτικού δρόμου που εφάπτεται με το οικόπεδο. Τα οχήματα των ιδιοκτητών σταθμεύουν στους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης στο ισόγειο, στη βόρεια πλευρά του οικοπέδου. Παράλληλα, η μελέτη προσπαθεί να επιτύχει μια ομαλότερη ένταξη της κτηριακής υποδομής στο φυσικό περιβάλλον. Η Αντίπαρος είναι ένα θεαματικά όμορφο νησί, το οποίο βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία στο κέντρο των Κυκλάδων. Οι γραφικές, θεαματικές, κρυστάλλινες γαλάζιες θάλασσες, ο άνεμος, ο ατελείωτος ορίζοντας και η αξιοθαύμαστη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική λουσμένα στο φως του ατέλειωτου ελληνικού ήλιου συνθέτουν ένα μαγευτικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Características
Tipologia
Vivenda familiar
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Superfície
110 m²
Quartos
3
Quartos
2
Casas de banho
1
Estacionamento, lugares de estacionamento
1 em estacionamento compartilhado
Aquecimento
Central
Outras características
  • Porta blindada
  • Sótão
  • Piscina
Informações de preço
Preço
€ 700.000
Preço por m²
6.364 €/m²
Eficiência energética

Consumo de energia

A+

Descubra cada canto da propriedade
+7 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante