Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Κουζίνα
Διάδρομος
W.C
W.C
Κουζίνα
Διάδρομος
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Μπάνιο
Μπάνιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Ασανσέρ
1/25
Κουζίνα
Κουζίνα

Estúdio Εθνικής Αμύνης, 546 35, Θεσσαλονίκη, Kamara - Rotonta, Salónica - Centro

Salónica - CentroΕθνικής Αμύνης, 546 35, Θεσσαλονίκη
€ 83.000
2 quartos
38 m²
1 casa de banho
Andar r/c
Não Elevador

Nota

Anúncio atualizado em 12/09/2024
Descrição

referência: 112059

Κωδικός ακινήτου: 112059 - Θεσσαλονίκη κέντρο Καμάρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ ανακαινισμένη γκαρσονιέρα/studio ισόγειο συνολικής επιφάνειας 38 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 1964 και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια - Τιμή: 83.000 €
.
Video ακινήτου: https://www.youtube.com/watch?v=hJEPNkNBOR8
.
Πωλείται επενδυτική γκαρσονιέρα, ριζικά ανακαινισμένη, 38 τμ (Φεβρουάριος 2024 το πέρας της ανακαίνισης) δίπλα ακριβώς στα Πανεπιστήμια!
Βλέπει στο πίσω μέρος της οικοδομής και σαν επίπεδο είναι 1ος ψηλός όροφος όμως λόγω κλίσης του εδάφους, από την είσοδο της οικοδομής είναι στο ημιυπόγειο επίπεδο. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με τετράφυλλη ντουλάπα συρόμενη ως την οροφή, ενιαίο χώρο σαλονιού & κουζίνας, με μία ενιαία σύνθεση επίπλου τριπλής χρήσης, ένα μεγάλο λουτρό ,ένα χωλ και ένα φωτεινό και άνετο μπαλκόνι. Ειδική μνεία γίνεται στην ποιότητα όλων των υλικών, τα οποία είναι όλα επώνυμα από Ελληνικές εταιρείες με πολυετή θέση στον χώρο των κατασκευών. Ειδικά στην κουζίνα η ξυλεία ολόκληρης της κατασκευής είναι από αδιαβροχοποιημένο υλικό και οι μηχανισμοί που έχουν τοποθετηθεί και στην ντουλάπα είναι πολύ υψηλής αντοχής.
Σαν θέρμανση πραγματοποιείται ατομικά με κλιματισμό υψηλής ενεργειακής κλάσης κλιματιστικού inverter .Επιπρόσθετα έχει τοποθετηθεί δίκτυο θέρμανσης σε όλους τους χώρους ώστε εάν το επιθυμεί ο πελάτης να μπορεί να εγκαταστήσει είτε ατομικό φυσικό αέριο είτε ατομικό σύστημα πετρελαίου. Διαθέτει διπλά ενεργειακά συνθετικά κουφώματα με ηχομόνωση και θωρακισμένη πόρτα ασφάλειας 12 θέσεων.
Το διαμέρισμα παραδίδεται βαμμένο (σπατουλαριστό βάψιμο) με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές (εντοιχισμένος φούρνος κουζίνας , κεραμικά μάτια κουζίνας 4 θέσεων , ψυγείο , απορροφητήρας με φίλτρα ενεργού άνθρακα, πλυντήριο ρούχων, κλιματιστικό), με ειδική μελέτη φωτισμού από επιλεγμένα φωτιστικά και έξυπνους καθρέφτες με κρυφό φωτισμό led που περιέχουν και dimmer αφής. Το σημείο είναι εκπληκτικό , βρίσκεται στην καρδιά της πόλης . Πρόκειται για μοναδικό ακίνητο για όλες τις χρήσεις!!!
Βάσει του Ν.4072/2012, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή και του αριθμού φορολογικού μητρώου και η καταγραφή αυτών στην εντολή υπόδειξης ακινήτου. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Το γραφείο μας βρίσκεται στα κεντροανατολικά της πόλης και εξυπηρετεί όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Κάντε μας like στο Facebook https://www.facebook.com/PistiRealEstate για να είστε οι πρώτοι που θα βλέπετε τις αναθέσεις μας! Επίσης, δείτε τις κριτικές που έχουν κάνει πελάτες μας που εξυπηρετήσαμε https://www.facebook.com/PistiRealEstate/reviews! Με εκτίμηση, Η ομάδα του μεσιτικού γραφείου Pisti Real Estate, 2310930615 Κλεάνθους 64, 54453, Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα Site: www.pisti-realestate.gr * Email: info@pisti-realestate.gr
Características
Tipologia
Estúdio | Propriedade de luxo
Contrato
Venda | Imóvel com receita
Andar
Rés-do-chão
Elevador
Não
Superfície
38 m²
Quartos
2
Quartos
1
Casas de banho
1
Mobilado
Não
Varanda
Não
Aquecimento
Central, fonte de alimentação elétrica
Outras características
  • Janelas em vidro duplo / PVC
  • Porta blindada
Informações de preço
Preço
€ 83.000
Preço por m²
2.184 €/m²
Eficiência energética
  • Ano de construção

    1964
  • Estado

    Muito bom / Remodelado
  • Aquecimento

    Central, fonte de alimentação elétrica
  • Certificação energética

    Aguardando certificação
Descubra cada canto da propriedade
+22 fotos
Opções adicionais

Contactar o anunciante

Νάσος Παπαθανασίου